Monday 26 May 2014

Smetánkova cukrárna chrudim

Vlastní výroba zákusků, dortů a lahůdek. Pečeme pro Vás dní v týdnu. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу V této kategorií naleznete dorty ovocné, šlehačkové, čokoládové, potahované a další.


Dorty pečeme vždy čerstvé ve vlastním cukrářství, které je hned. Místo Královské cukrárny je místo cukrárnám zalíbené. Královská cukrárna se snaží na tuto tradici navázat,zákusky jsou tu krásné,chutné,ve vyšší cenové kategorii. Soukromí majitelé prý zadali design interiéru . Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Smetánkova cukrárna a lahůdkářství, s. V naší pekárně pečeme více než 3druhů pekařských a cukrářských výrobků.


Mimo tradičních pekařských výrobků nakoupíte u nás několik druhů výrobků, u kterých byla zachována původní receptura. Zároveň sledujeme trendy zdravé výživy a pečeme mnoho druhů . Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Cukrárny Olešnice v Orlických horách a okolí. Pravidelná komunikace s dispečinkem.


Práce s terminálem, mobilním telefonem. Jednoduchá odpověď přes Indeed. Zobrazit všechny nabídky práce: AKSUM CZ s. Insolvenční rejstřík, Obchodní rejstřík firem, živnostenský rejstřík osob, rejstřík firem, ares, justice, rejstřík podnikatelů. Nabídky práce: Chrudim. Restaurace, hospody, bary, kavárny, stravování v Chrudimi.


Volná pracovní místa MPSV, nabídek Úřadu práce, Firma: Smetanová cukrárna a. Přepravní a cestovní kancelář ATOL TRANS. Adresa a kontaktní informace: SMETÁNKOVA CUKRÁRNA A LAHŮDKÁŘSTVÍ, S. Město Chrudim a Mikroregion Chrudimsko Vytvořeno: World Media Partners, s. E- mail: Mlýnské, pekárenské a cukrářské výrobky. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.