Thursday 22 May 2014

Lis na hrozny cena

PNEUMATICKÝ LIS ŠKRLJ PST - 16HL, uzavřený. Výrobce: Záruční doba: měsíců. Popis produktu: Se svým vyspělým, avšak jednoduchým designem jsou pneumatické lisy série M vhodné zejména pro výrobce malého a středního objemu vína.


Lis pracuje na principu rozpínání textilního vaku. Velký lis o objemu koše 50. Uvedená cena je bez zvedáku.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vyberte městoVyberte kraj. Lisovací tlak:20t Nastavení stolu:0. Jako jediný lis na trhu je vyráběn se zrcadlově leštěným vnitřním povrchem lisovacího bubnu.


Pro výrobu klasického sektu, foto ve fotogalerii, cena - 9. A protože se na podzim nesklízí pouze ovoce, ale i řepa a kukuřice, nabízíme další nezbytné doplňky do hospodářství, jako je krouhačka a struhadlo na řepu nebo loupač kukuřice. Na jakém principu lis funguje? Uprostřed lisu je gumový válec (viz obrázek vlevo), který tlak vody roztahuje rovnoměrně do stran. Tím tlačí na hrozny nebo našrotované ovoce a dochází k presu mezi gumovým válcem a stěnou lisu. Не найдено: cena UniConsulting, s. Сохраненная копия Перевести эту страницу Dotace pro vinaře.


Společná organizace trhu. Pro firmy zpracovávající víno. Mikro, malé a střední podniky. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně.


Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Drtiče na ovoce slouží k drcení tvrdého ovoce jako. Možnost smlouvat o ceně : ANO.


Prodám zánovní lis na hrozny , obsah 1l. Poptávám lis : Popis: pneumatický lis na hrozny hl - hl. Druh lisu: otevřený nebo uzavřený. Platnost poptávky: týden. Lokalita: Hodonín Cena : dohodou.


Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Hodonín. Pneumatický lis na hrozny. Způsob jednání s uchazeči: . Doprava zdarma Efekt lupa. Lis Harvester FP1 lit, na hrozny. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce.


Nabízíme kvalitní moštovače, hydraulické, rámové, ruční lisy na ovoce a drtiče na ovoce. Koš české výroby o obsahu 2litrů. Lis byl používán čtyři sezony. Mlýnek na hrozny ruční ROBIX SZ - 15F, barva. Drtiče jsou vhodné k rozdrcení ovoce před lisováním (jablka, hrušky).


Tyto typy drtičů jdou upevnit přímo na lis tak, že drcené ovoce padá přímo do . Pěstování révy a výroba vína zaznamenaly obrovský technologický posun. Lisováním hroznů se technicky rozumí působení tlaku zařízení na sklizené hrozny , popř.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.