Wednesday 28 May 2014

Látky ostrava laso

Katalog modelů je neustále obnovován, co do vzorů látek , tak i nových střihů. Obchodní centrum LASO Masarykovo nám. Dle přání zákaznic firma zajistí i kombinování různých detailů základních modelů: výstřihů, tvarů rukávů, volánů sukní a podobně.


Samozřejmostí je i bezplatná úprava délek, zkrácení ramínek či rukávů. Veškeré výrobky vystavené v prodejně lze . Maloobchodní prodej látek , metráže, vatelínu, výplní PES, EPS doplněný o bytový textil, textilní galanterii, dětskou obuv. Látky metráž - prodej látek , nabízíme látky metráž, dětské látky , fleece, úplet, šusťák, flanel, plyš, galanterii, nažehlovačky. Hand made originální kabelky různých velikostí.


Vyrábíme také tašky a peněženky. Buďte s námi originální. Více informací: V obchodním centru Laso se nachází i obchod Látky. Prodejna Látky sídlí ve druhém patře tohoto náku.


Látky všeho druhu a veškerý sortiment galanterie. Відсутні: látky Modeflex, s. Кеш Перекласти цю сторінку Provozujeme obchod s metrovým textilem. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Ostrava - Moravská Ostrava) - Najisto.


Upozornění: Laskavě upozorňujeme na možnou delší dodací lhůtu objednaného zboží. Expedice probíhá jen dvakrát týdně - zpravidla v pondělí a ve středu. Bílá látka - plátno - sleva. Přihlášení zákazníka (nepovinné). Outdoorové vybavení - Prodejny.


UAX - Oblečení pro volný čas! Potisk triček je realizován metodou ručního sítotisku, která zajišťuje kvalitní a trvanlivé spojení potisku a kvalitní látky. Trička s potiskem jsou ze . Data mapImage may be subject to . UAX je český výrobce oblečení pro volný čas.


Kvalitní bavlněná trička s potiskem UAX. Originální potisk triček a potisk mikin, tištěné ručním sítotiskem. Volitelná barva a látka čalounění.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.