Wednesday 28 May 2014

Fasáda domu vizualizace

VIZUALIZACE FASÁ navrhněte si Vaši fasádu. Fasáda dle Vašich představ. Zkuste si navrhnout Váš dům do barev, které se Vám líbí.


Na dokaze najdete jednoduché vizualizační programy výrobců BAUMIT, CERESIT, WEBER. Konečně online aplikace, kde můžete sami experimentovat a zkoušet jakou barvu by měl mít váš dům!

Chcete vyzkoušet všechny kombinace barev fasády. U architekta všechno trvá moc dlouho. Na ukázkách fasád taktéž najdete vizualizace dalších stavebních dílů jako jsou dveře, vrata, střechy, zábradlí či schody. Vizualizace fasády venkovského rodinného domu před zateplením fasády.


Fotogalerie návrhů fasád. Větraná fasáda je moderní způsob zateplování domů , která zachovává mezeru mezi vrchním a vnějším pláštěm, díky čemuž je zajištěna přirozená cirkulace vzduchu. Nedochází tak ke kondenzaci vlhkosti a vzniku plísní, přitom poskytují skvělé izolační vlastnosti.

Za sebou máme již stovky úspěšných realizací větraných . Barevná vizualizace fasád. Naší službou zákazníkům, je umožnit tvorbu těchto návrhů jen na základě stávající fotografie domu a popisu . Jedinečná online aplikace s názvem Cemix COLOR PLAN umožňuje všem zájemcům navrhovat barevné řešení fasády domu. Současný trend výstavby: tmavá střešní krytina a fasáda v některém z odstínů šedé. Aplikace i pro úplné laiky.


Používáme vzorníky běžně dostupných výrobců. Najdeme řešení vzhledu fasády pro každý dům. Provedeme vás návrhem fasády vašeho domu jako nikdo jiný. Ukázky našich prací pro inspiraci ve fotogaleriích: Kámen na fasádu. Zateplení fasády rodinného domu.


Baumit Color Designer Light a PRO. V obou případech se jedná o nástroje, pomocí kterých si vyzkoušíte, jak bude barevná fasáda vypadat. Druhá varianta Ligth umožňuje aplikovat zvolené bary pouze na vzorové . D Grafický návrh - vizualizace fasády domu.

D grafický návrh z kamene. D návrh fasáda z kamene. D pohledy na dům s obkladovým kamenem . Aktuálně to potvrzuje i novou jedinečnou online aplikací Cemix COLOR PLAN, která zákazníkům umožňuje navrhovat barevné řešení fasády domu.


K vytvoření vizualizace fasády je zapotřebí vyfotografovat stavbu a fotografii jednoduše nahrát do aplikace. Každý si tak může vyzkoušet roli. S hotovým dílem se pak mohou. Pomocí aplikace COLORSTUDIO ON LINE můžete jednoduše vybarvit i Váš dům. Nedokážete si dle projektové dokumentace představit barevně váš budoucí dům ? Máte prosím někdo typ na program, kde lze vložit vlastní fotografii domu a navrhnout barvu fasády, střechy a oken?


Barvy můžete pouhým kliknutím myši měnit. Pokud nejste s výsledkem barevné vizualizace zcela spokojeni, můžete si rozpracovaný projekt weber. Zvažujete, která barva bude slušet Vašemu domu ? Zpracujeme Vám vizualizaci Vaší fasády v různých barevných variantách.


Představena první pohyblivá fasáda domů. Německá firma WHITEvoi která se specializuje na interaktivní umění a design, představila svůj unikátní projekt pohyblivé fasády nazvaný Flare Facade. Barva i kvalita fasády je neopomenutelnou součástí každého rodinného nebo bytového domu.


Vždyť je to právě fasáda , která vás musí na první pohled upoutat a zároveň vypadat natolik dobře, že bude dotvářet dokonalý vzhled vašeho domova.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.