Friday 30 May 2014

Elektrické struhadlo sencor

Díky vyměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí mimo jiné krájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nastrouhat potraviny na tři různé hrubosti. Pět kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní . Díky věměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí ktrájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nastrouhat potraviny na tři různé hrubosti. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Zjistěte, které produkty v kategorii Struhadla SENCOR jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! PŘÍKON: 150W PŘÍSLUŠENSTVÍ: kusů vyměnitelného příslušenství - kráječ na tenké plátky - struhadlo na vlnité plátky - hrubé struhadlo . Slevy, akce a výprodeje značky SENCOR. Akční nabídky na téma elektrické struhadlo najdete na Skrz.


TEFAL FRESH EXPRESS DEMO, Grate, Slice, Crimp Carrot Zucchini Cucumber Apple Onion - Duration: 3:22. Strouhat, mlít i krájet . Může krájet, řezat a strouhat. Dodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky.


Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu. Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na . Elektrická struhadla Sencor Tefal CLATRONIC a další. Objednávací kód: SSSG1h. Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další.


Bohatý výber elektrických strúhadiel značiek ECG, Moulinex , Philips, Tefal. Produkt je momentálne nedostupný. Zajišťovací kolík SSG 350. Môže krájať, rezať a strúhať. Perfektní výsledky zaručí vyměnitelných nástavců: kráječ na tenké plátky - vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, ovoce, zeleniny, zdobení různých jídel apod.


Rozměry 2x 2x 1cm. Moderní ergonomický design. Výrobce: SENCOR Dostupnost: Ihned k odběru. Aby to vašim potravinám seklo. Podívejte se na výsledky vyhledávání výrazu Jen na Rozbaleno.


Navíc tím šetří HEPA fitlr. Vysavač Sencor SVC 7GR má prachovou nádobu o objemu litru. Nerezový nástavec zvládne i. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.