Monday 19 May 2014

Chlornan sodný prodej

Ověřený tekutý prostředek pro dezinfekci Vašeho bazénu, spolehlivě zlikviduje všechny bakterie, plísně, řasy aj. Dávkování dle přiloženého letáku, . Prohlédněte si cenové nabídky na PWS chlornan sodný od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. S výhodou se využívá v dávkovacích automatických stanicích.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. H2Může být korozivní pro kovy. Omezení: Prodej od let!


V této kategorii naleznete chlornan sodný - tekutý chlor do bazénu, osvědčený a léty prověřený kapalný přípravek k chloraci vody, ať už bazénové nebo pitné. Jedná se o produkt, který se standardně používá při úpravě vody umělých veřejných koupališť. Námi nabízený chlornan sodný svou čistotou a vlastnostmi splňuje . Další názvy, Vzorec, CAS, Výstražné symboly GHS.


Objednací číslo, Kvalita, Obsah, Balení, Dostupnost, Cena, Objednat. Перейти до Balení a prodej - Domácí bělidlo prodávané pro účely bělení prádla je tří- až šestiprocentní roztok chlornanu sodného (v okamžiku výroby). Koncentrace se mezi různými výrobky liší a při dlouhodobém uskladnění postupem času klesá. Obvykle používaný chlornan má až aktivního chloru, roztok . Skladem, ihned k expedici, či vyzvednutí! Chlornan sodný l pro Vás bazén - automatické dávkovače i ruční dávkování.


Jakost, vysoký obsah aktivního chloru. Vysoce čistý, vhodný pro automatické dávkovače. Přípravek k trvalé dezinfekci bazénové vody pomocí automatického dávkovacího zařízení. VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. Třebíč nabízí prodej chlornanu sodného pro desinfekci vody ve studnách, bazénech a koupalištích. Prodej je pro veřejnost zajištěn v centrálním skladu společnosti na Kubišově ulici č. Třebíči, vždy ve čtvrtek od do 1hod.


Stabilizovaný proti vyprchávání účinné látky z barelu, trvanlivost měsíců. Jako jediná společnost na českém trhu nabízíme stabilizovaný chlornan sodný ( GHC Desinfik STABIL) s prodlouženou dobou vysokého účinku a zvýšenou ochranou. Bazénová chemie Prostředky pro údržbu bazénové vody, Štěpán Hradec Králové.


Společnost VODASERVIS s. Prodejní sklad VHS nabízí chlornan sodný vhodný na úpravu pitné vody ve studních či bazénech. Cena: Cena jednoho litru chlornanu sodného včetně barelu je Kč včetně DPH.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.