Tuesday 22 April 2014

Vratislav mynář hrad

Brzy po tomto obvinění byl Hasenkopf ze služeb Hradu propuštěn. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Ing. Kanceláře prezidenta republiky tel. V oblasti archivních služeb zajišťuje . Vlastní 1pozemků, akcie Unipetrolu nebo Pražské teplárenské či 1milionu na účtu v bance. Dalších milionů půjčil svým vlastním firmám.


Dodnes pokračuje v podnikání, především v Osvětimanech, kde provozuje lyžařský areál, penzion a srub. S prezidentem Zemanem dokončuje první období působení na Hradě. Přežil jej bez úhony, i když bylo kolem Vratislava Mynáře místy pořádně živo – kvůli jeho bezpečnostní prověrce, nákupu domu v Praze za milionu, svatbě se svědkem Zemanem či narozeninové party v hradních zahradách. Konečně ale víme, jak moc. Hrad nemá žádné podklady, které by dokazovaly kontakt mezi hradními úředníky a firmou Liglass Trading CZ, která se uchází o obří zakázku . Informovala o tom Mladá fronta DNES.


Mynář má majetek za stovky milionů. Na účtu v bance pak má zhruba 1milionu korun. Zákonné povinnosti se vedoucí prezidentovy kanceláře vyhýbal téměř pět let. Prezident Miloš Zeman by se měl před druhým kolem volby zbavit kancléře Vratislava Mynáře i svého poradce Martina Nejedlého. V televizi Prima to řekl premiér Andrej Babiš (ANO), který už v sobotu hlavě státu prostřednictvím ČT vzkázal, aby se před hradním soubojem s Jiřím Drahošem distancoval od . Takových dopisů jsem napsal asi dvacet.


V archivech prezidentské kanceláře však další dopisy chybí. Pokud bychom měli Vratislava Mynáře nějak jednoduše charakterizovat, patrně bychom o něm museli říct, že je technologem. Zdechovský to napsal na svém blogu pro iDnes.


Není nic, o čem by nevěděl. Svou autoritu dokáže prosazovat nevybíravým způsobem, zvyšování . Praha - Pražský hrad v úterý odpoledne vyslal do Číny kancléře Vratislava Mynáře a dalšího prezidentova poradce Martina Nejedlého. Spolu s nimi letěl Jaroslav Tvrdík, místopředseda představenstva evropské CEFC Group Company. Na Pražském hradě se bude ve čtvrtek konat oslava 50. Na oslavu si pronajal Jižní zahrady, které tak po celý den zůstanou pro veřejnost uzavřeny.


Velkolepé oslavy se zúčastní i prezident Miloš . Pražský hrad vyslal do Číny kancléře Vratislava Mynáře a prezidentova poradce Martina Nejedlého, aby ověřili informace o zadržení šéfa CEFC a dalšího poradce prezidenta Miloše Zemana Jie Ťien-minga. TK to potvrdil prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Podle serveru Neovlivní.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.