Tuesday 22 April 2014

Jezdecký informační systém

Používáte nepodporovanou verzi Internetového prohlížeče. JIS nemusí v této verzi fungovat správně a ČJF negarantuje pro tento prohlížeč žádnou uživatelskou podporu. Doporučujeme instalaci moderního internetového prohlížeče.


Upozorňujeme, že na kanálu České jezdecké federace jsou již vloženy některé díly instruktážních videí k práci s novým programem JIS. Galavečer ČJF, během něhož proběhne.

Sportovní kalendář a veřejně přístupná část. Správa nově přechází přímo na subjekty ( jezdecké kluby), které si budou moci svou agendu spravovat sami. Jezdci v gala spojeného s 3. Národním domě na Vinohradech v Praze. Jezdecký Informační Systém.


VEŠKERÉ ÚKONY SPOJENÉ SE SPRÁVOU VAŠEHO KLUBU PROVEDETE PŘES JEZDECKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM (JIS). Potvrzení kvalifikace MČR - skoky, null.

Vzdělávání stylových rozhodčích ve vzdělávacím projektu . JK Panská lícha, stále mnozí z Vás neodevzdali své aktuální kontakty! Prosím, učiňte tak co nejdříve! Veškeré přihlášky přes JIS ( jezdecký informační systém ). V místě konání akce do 7. Jedná se centrální informační systém pro vedení evidence a správu členské základny České jezdecké federace.


Dále slouží k vedení kmenových databází subjektů a sportovních koní, k evidenci sportovních akcí ( sportovní kalendář) včetně importu a zpracování výsledků jezdeckých závodů. Po oba víkendové dny se bude zahajovat v devět hodin ráno. Jmenovité přihlášky: do 29. Rozpis jezdeckých závodů ČJF. Zahraniční jezdci – akceptována bude pouze řádně vyplněná přihláška, v níž bude uveden: subjekt, jméno jezdce (včetně data narození), jméno koně (včetně roku narození), . JK Slupenec nabízí pro začátečníky i pokročilé vyjížďky do okolí Českého Krumlova lesem i loukami.


Zaměřuje se na jezdeckou výchovu dětí a na individuální programy pro návštěvníky Českého Krumlova. TJ Krakonoš Trutnov získal akreditaci od MŠMT na pořádání kurzu Instruktor jezdectví. Bližší informace naleznete v přiloženém souboru a obecné informace o kurzu v dokumentu ČFJ.

UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY ČLENY TJ KRAKONOŠ TRUTNOV - NOVÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM ČJF. Konferencí bylo zvoleno jednohlasně, že všechny body budou voleny aklamací. Dále chceme upozornit na ZMĚNU v omlouvání lekcí. Lekce bude možné omluvit nejpozději do hodin předešlého dne.


Stav: Nepodléhá dalšímu posuzování. Stupňovaná obtížnost do cm. Obec Budíškovice se nachází v okrese Jindřichův Hradec v Jihočeském kraji.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.