Wednesday 30 April 2014

Savo univerzal bezpečnostní list

Univerzální mycí přípravek s vůní květin. Obsahuje antibakteriální přísadu. Vhodný pro běžné mytí podlah a povrchů z PVC, plastu, mramoru, skla a dlaždic. Bezpečnostní listy HC produktů.


Název výrobku: SAVO PROFI UNIVERZAL. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU.

Používá se na větší plochy podlahových krytin, jako jsou linolea, dlaždice a jiné omyvatelné . BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. EC ( REACH), v platném znění. Indexové číslo: nepřiřazeno. Popis produktu: univerzální dezinfekční a čisticí přípravek ve spreji. Při silném znečištění se používá v neředěné formě. Přípravek příjemně voní.


Jeho bezoplachové složení čistí a zároveň dezinfikuje různé povrchy v koupelně a kuchyni. Zároveň pomáhá odstraňovat alergeny (způsobené prachem, pylem, přítomností psa nebo kočky).

V případě zaschlých nečistot nechte působit minutu a poté střete. Pro zářivý lesk otřete povrch suchým hadříkem. Nepoužívejte na lakované a malované povrchy, linoleum a porézní povrchy jako je mramor.


Pro zabránění poškození okamžitě . Tento univerzální prostředek odstraní mastnotu, běžné i zaschlé nečistoty (např. bláto) z podlahy a povrchů, dodá ošetřenému povrchu lesk a vašemu domovu velmi příjemnou vůni. Datum revize: Strana: ze 4. Velkoobchod čisticích, úklidových a dezinfekčních prostředků ALTER Hradec Králové. Deb_Instant_Foam_complete_(DIF610C)_BL. Sanytol univerzální čistič.


Obchodní název: SAVO Chlor Šok. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Může vyvolat alergickou reakci. Savo Koupelna čisticí sprej.


SAVO WC Oceán dezinfekční je čisticí a dezinfekční prostředek s použitím na hygienická zařízení. Odstraňuje i nepříjemné pachy. Zajistit místo úniku proti vniknutí přípravku do vod a kanalizace, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.