Friday 18 April 2014

Lékárnička deuter

Je dodávána ve dvou velikostech S, M. Vodotěsná verze lékárničky bezpečně poslouží vodákům při sjíždění rozbouřených řek a nebezpečných jezů. Rolovací uzávěr nedá vodě žádnou. Deuter First Aid Kit Dry - Fire M lékárnička. Táto kompaktná outdoorová lekárnička je vhodný doplnok Vášho vybavenia na turistiku. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Zip po celém obvodu zajistí rychlý přístup k potřebnému obsahu. Disponuje mnoha přihrádkami a kapsami pro uložení kompletního a účelného minima pro podání první pomoci. Praktická cestovní lékárnička. Mezi nejstarší firmy orientované na výrobu batohů patří také německá firma Deuter. Nabídku cyklistických, turistických, lezeckých i městských batohů doplňují ledvinky, cestovní tašky a spousty dalšího vybavení.


Díky velkému množství typů a designů batohů si vybere opravdu každý. Je velice dobře přístupná díky. Lékárnička DEUTER First aid kit . Navíc má i volný prostor na vaše vlastní léky. Rychlý přístup k obsahu díky obousměrnému kulatému zipu.


Poutka na uchycení k batohu . Horolezectvo, vysokohorská turistika, via ferrata, turistika, skialpinizmus, horská cyklistika a. Outdoorová lekárnička by preto mala byť samozrejmosťou vo výbave každého návštevníka hôr, prípadne skupiny. Vybavenie lekárničkyx. Lékarnička DEUTER First Aid Kid Active je praktická lékárnička, kterou jednoduše připnete k batohu. Obousměrný zip umožňuje lékarničku rychle a snadno otevřít. Neměla by chybět ve výbavě žádného sportovce, zvláště pokud rádi vyrážíte na náročné túry v drsné přírodě.


Dôležitý doplnok Vášho vybavenia počas turistiky. Do tejto zmenšenej verzie sa zmestí všetko potrebné a je možné si ju pripevniť. Hodnotenie produktu:.


Rýchlu prvú pomoc ti zabezpečí jedine lekárnička Deuter. Získaj okamžitú zľavu pri odbere noviniek. Prihláste sa k odberu noviniek - zdarma. Malá praktická lekárnička DEUTER First Aid Kit Active vhodná na ošetrenie základných poranení. Set prvej pomoci DEUTER First Aid Kit S so základným vybavením.


Dodáva sa v praktickom prepravnom obale. Důležitý doplněk Vašeho vybavení během turistiky. Lekárnička z pevnej textílie vo .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.