Tuesday 22 April 2014

Led panel přisazený

LED panely jsou přisazeny ke stropu pomocí hliníkovému rámečku. Nejen, že je instalace jednoduchá, vznikne také designové svítidlo vhodné do každého prostoru. Rámeček je již zahrnut v ceně svítidla . Toto zařízení se bude skvěle hodit do interiérů či.


Vyznačuje se jednoduchým a čistým, ale zároveň.

LED světlo Solight LED panel přisazený 24W, čtvercový, bílý, Toto nenápadné stropní LED světlo Solight si najde místo v každé domácnosti. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Dekorativní a klasická LED světla pro nasvícení kuchyňských linek, chodeb, schodišť nebo nábytku.


Odborné poradenství, náhradní díly, vše skladem. K (teplá bílá) a zahřívací doba je. Barva rámečku, nedefinováno. Index podání barev, nedefinováno. Vstupní napětí, 230V AC.

Provozní teplota, nedefinováno. Vestavný LED PANEL LEDMED čtvercového tvaru. Výborně poslouží jako náhrada za klasická vestavná stropní svítidla.


Výhodou je vysoká úspora energie, dlouhá životnost, bezúdržbový a tichý provoz. Mléčný kryt lehce tlumí intenzitu a pomáhá vytvářet příjemné neoslňující . Zastoupí až 40W žárovku. Bílý kruhový přisazený LED panel 120mm 6W teplá bílá. PMMA krytí: IPnapětí: - 265V, - 60Hz. Přisazený LED panel k umístění na strop nebo na stěnu.


LED přisazený panel kruhový s příkonem W, bílé provedení. Rozměry: 225xmm ( průměr x výška). Napájecí zdroj je součástí balení. MODUS Q LED panel s technologií svícení do hrany.


Led svítidlo s universální možností montáže vestavné, přisazené nebo závěsné (nutno použít závěsný systém ZHQviz příslušenství). Svítidlo je tedy kompletně vybaveno a připraveno svítit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.