Monday 28 April 2014

Hoblice návod

Ekonomičtější modely však mají kulaté poděráky místo klasických hranatých. Máte někdo zkušenost s kulatým poděrákem, případně jaká je jeho nevýhoda? Rozvoj rukodělného řemesla, prodej japonských pil Razor Saw, přírodních kamenů, olejů, ředidel a prostředků ke zpracování dřeva přirozenou cestou. Stránky věnované tradičnímu rukodělnému truhlářství, lidový nábytek, ruční hoblíky, truhlářské kurzy.


Truhlářská hoblice je zpravidla vyráběna z kvalitního bukového materiálu. Skládá se z pevného podstavce a masivního plátu pro vysokou zátěž. Pracovní plocha plátu je různá dle potřeb dílny, např. Jsou dodávány s kompletním vybavením, jakou jsou poděráky, vřetena, klíče do vřeten , montážní návod apod. Hoblice posíláme na dobírku, cena přepravy je rozdělena podle typu hoblice a místa určení.


Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Vše co potřebujete pro Vaší práci se dřevem a nejen se dřevem - Profi hoblice. Jsme tradiční výrobci vysoce kvalitních hoblic a pracovních stolů. Návod na sestavení hoblice ke stažení.


Podívejte se jak vyrobit obrazový rám a potěšte své blízké originálním dárkem pod stromečkem. Pro jednoduchou výrobu obrazového rámu stačí trocha zkušeností se dřevem a správné nástroje. Tato hoblice je vyrobena z masivniho dřeva a výdrž zatíženi až 1kg. Truhlářské hoblice bývají vybaveny zásuvkou na nářadí pro pohodlnější práci. Na plátu je ve dvou řadách až děr pro poděráky (záleží na velikosti modelu), díky kterým nabízí tento model uchycení nepřeberných velikostí nejrůznějších materiálů.


Hoblice je dodávána v rozloženém stavu s podrobným návodem na montáž. Jako příslušenství lze zaskoupit skříňku Hobby I nebo Hobby II. Představujeme naši největší hoblici.


Masivní pracovní stůl do truhlářské dílny, který opravdu hodně vydrží. Model dětské výškově stavitelné hoblice je vyroben z cinkované bukové spárovky nejvyšší kvality. Je určena pro vybavení základních a mateřských škol i jako hobby hoblice pro domácí použití.


Hoblice se stabilní konstrukcí, bukovou pracovní deskou s odkládacím truhlíkem, vybavená předním a zadním vozíkem a zásuvkou. Na přední straně zesíleného rámu desky je jedna řada otvorů pro poděráky. Celkový rozměr 2× × 8cm.


Před započetím práce se zařízením čtěte návod k použití!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.