Tuesday 29 April 2014

Abb time bílá

Informační portál o domovní elektroinstalaci společnosti ABB. ABB Time časové spínače. Elektro-Praga s nabídkou spínačů, zásuvek, příslušenství pro domovní i průmyslové použití a systémů inteligentní elektroinstalace. Metalický, jako odlesky paprsku nového kola, které je připraveno na výlet.


Přímý a spolehlivý, jako táta.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Po celém domě v designové harmonii. Vyrobeno v České republice. Je čas vstávat a vyrazit na výlet“.


Teď už bude vše perfektně šlapat. Skutečné dřevěné rámečky. Chtěla bych mít ve všem kousek přírody doma.

Proto mě zaujala elektroinstalace s rámečky z masivního buku v kombinaci s jemnými metalickými tóny vypínačů a zásuvek. Cena: 15Kč (18Kč s DPH). Vysavačová zásuvka včetně rámečku v provedení Time.


Vaše cena:4Kčvčetně DPH. Zastupejme firmu Artweger, která vyrábí vany s dvířky Twinline a parní boxy. Time je praktická, vždy komfortní a estetická řada přístrojů firmy ABB. Můžete vybírat od bílé po nádherné metalické barvy. Umožňuje spojování až pěti přístrojů ve vodorovné řadě a čtyř ve svislé řadě.


Technické parametry rámečku jednonásobného 3. Standardní barva pro řadu Alpha nea je bílá matná, pro Solo, Tango, Element a Time - bílá a pro řadu Impuls - alpská bílá. Jsou určeny pro montáž v prostorech chráněných proti vodě a vyhovují stupni krytí IP(Alpha, Time , Element, Solo), IP(Impuls) a IP(Tango). Snímače je možné použít pro všechny řídící systémy, . Další produkty v kategorii. Přístroj se dodává s přídržnou klapkou pro upevnění k přístroji spínače.


Toto je pouze klapka k vypínači, . Click to enlarge image E-agave-ledova- bila -spinac.

PřiznáváJsem požitkář. Styl a design je moje image. Vyhovují mi rovné rysy, štíhlé tvary, metalická čistota.


Stmívače, ovladače žaluzií, bezdrátové ovládání, ozvučení v celém domě, to vše už beru jako samozřejmost. This solution enables to use it either by itself or in various multiple. Rámeček, Rámeček, Rámeček, Rámeček, Rámeček, Rámeček, Rámeček, Rámeček.


Elektro Praga vyrábí designové řady Time , Time Arbo a Element v široké barevné škále ( barevných odstínů ) včetně nových rámečků z přírodního materiálu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.