Monday 24 March 2014

Garnýže kolejnicové

Sháníte kolejnicovou garnýž? Vyberte si plastové kolejnicové garnýže v různých variantách v našem e-shopu. Máte vybrané filtry: kolejnicové.


Garnýž je opatřena čelem, které dokonale imituje strukturu daného dřeva. Tyto garnýže se připevňují pomocí hmoždinek do stropu. Na tyto garnýže je možné zavěsit záclonu i závěs.

Kolejnicové garnýže z PVC. Kvalitní zpracovaní garnýží a velký výběr komponentů a krycích čel. Doprava zdarma, šití na míru, vše skladem, nejlepší ceny. Garnýže , záclony, látky, závěsy a bytové doplňky. Nejen typ látky zavěšené kolem oken, ale i její barva a vzor někdy rozhodnou o podobě a druhu záclonové tyče či garnýže.


Možná proto je jejich nabídka na trhu tak pestrá. Pro lehké látky a záclonky jsou vhodné lankové garnýže , těžké závěsy zase zavěsíme na kovové tyče s noblesní koncovkou. Hledáte garnyze kolejnice?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Nejlevnejší kovové hliníkové kolejnicové garnýže na záclony a závěsy v různých délkách a barevných provedeních již od 1kč. Je samozřejmě možné ji ponechat bez jakékoli úpravy. Tím ale ztrácí na životnosti.


Jako dřevěnou garnyž, tak i kovovou je třeba povrchově upravit. Tím získá barevný vzhle životnost a odolnost proti opotřebení. Tato úprava není tak nákladná a umožňuje. Po dlouholetých zkušenostech s prodejem a instalací garnyží, kolejnic a různých závěsných systémů, jsme se rozhodli vytvořit přehledné kalkulátory, kde je možné garnýže a kolejnice objednat bez opomenutí důležitých parametrů. Výhodou našich kalkulátorů je nejen jejich přehlednost, ale i prezentování spouštěcích typů.


Záclovnové tyče a garnýže pomohou vybavit každý pokoj - vyberte si k nim rovnou také záclony a závěsy v prodejnách a eshopu kika. Hlavní výhodou, kterou kolejnicové garnýže mají je to, že je tyto garnýže možné přizpůsobit i atypickým a klenutým stěnám. Montují se do stropu i do stěn na konzoly. Lankové systémy jsou vhodné pro lehké textilní materiály, voálové a. Záclonová tyč typu Gerika je vhodná pro běžné i podšívané textilie. Nejčastěji využívaná hliníková záclonová tyč.


V základní nabídce je barva bílá a stříbrná.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.