Wednesday 26 March 2014

Čím natřít dlaždice

Dobrý den, lze natřít obkládačky a čím - jedná se o obklad za kuchyňskou linkou, který nám barevně nevyhovuje, ale momentálně nemáme finanční prostředky k jeho výměně. DOBRÝ DEN, MÁ PROBLÉM S DLAŽDICOVOU PODLAHOU NA BALKONĚ. DLAŽDICE ,KTERÉ JSOU POLOŽENY NA BALKONĚ NEAJÍ ŽÁDNOU LAZURU A PŘÍJÍMAJÍ EXTREMNĚ ŠPÍNU,DRŽÍ SE NA NICH PRACH, STAČÍ JEN POLOŽIT SKLENICI S VODOU A IHNED SE UDĚLÁ KOLEČKO. Dievčence, neskúšali ste náhodou doma natierať obkladačky? Viem, že sa to dá, skôr ma zaujíma, či je to dobrý nápad a či s tým niekto z vás nemá osobnú skúsenosť.


Barbora na dlaždice použila syntetické barvy s vysokým leskem, které jsou namíchané podle vzorníku barev NCS. Jednotlivé kusy jsem očistila, horní desky obrousila a natřela lazurou ve studeném hnědém odstínu indického palisandru, který vhodně doplnil zvolené barevné schéma,“ vysvětluje Barbora . Vyměnit dlažbu, která se již okoukala? Jenže při kalkulaci nákladů nezapomeňte na peníze za odstranění a likvidaci původní, ale i na hluk a prach s tím spojené.


Pro trvalý nátěr půdovek doporučujeme použít tvrdé podlahové oleje. Ze sortimentu firmy KREIDEZEIT je pro nátěr půdovek vhodný Podlahový tvrdý olej ( ředěný Balzámovým terpentýnovým olejem) nebo Tvrdý olej - pure solid. Tvrdé oleje povrch Vaší půdní dlažby zušlechtí a olejované půdovky budou navíc pevnější a . Nakonec jsem stare dlazdicky polepila samolepicimi vinylovymi dlazdicemi od d-c-fixu, viz.


Také vás to napadá, když se díváte na svoji koupelnu? Je zařízená účelně, vanu a umyvadlo máte jako nové, jen ty obklady jsou hrozné! Ale před třiceti lety prostě jiné k sehnání nebyly. A bourat vše jen kvůli nim a zaplatit sto tisíc se vám logicky nechce. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma Čím přetřít dlažbu v interiéru.


Nemáte některá zkušenost s přebarvením dlaždic ? Vzhledem k tomu,že jde o pálené dlaždice ,tak to nepůjde,zkus si natřít něčím keramické talíře eventuelně jdi s dotazem do prodejny barev a řekni k čemu potřebuješ barvu. Obklad se nejprve natře speciálním nátěrem, který nejen izoluje od zateklého dehtu a jiných látek, ale zároveň slouží jako mezivrstva – na hladké ploše obkladu vytvoří vrstvu, která přilne, a pak na ní nanášíme stěrku. S ní pak pracujeme jako na stěně. Tím, že je plastická a překlene i spáry, vytvoří novou stěnu.


Moreno, ona ta barva, která by na to šla bude ve finále dražší, než nové kachličky. Rekonstruujeme byt a kolikrát jsem narazila na to, že nová věc je levnější, než oprava té staré. Pohlídáte-li si akce, uvidíte sama. Kamarád říkal, že existuje nějaká.


Nátěr dlaždic první vrstvou. NÁBYTEK: renovace dřevěného nábytku – očištění, zbroušení a nátěr horních desek nábytku lazurou(indický palisandr). Skříňky jsme měli v dobrém stavu, tak jsem zbrousila a natřela jen horní desky tmavě hnědou lazurou ve studeném tónu.


Krásně se tím doplnilo vybrané . Bourání opotřebované vany a otloukání dlažby. Pokud sáhnete po moderních. Tentokrát si už vystačíme jen s válečkem, kterým natřeme dostupnou plochu stěn. Trubky natřeme krycími nátěry – před stěnou interiérovou disperzní barvou, před obkladačkami akrylátem.


Zdravím mám položenou zámkovou dlažbu červeno oranžovou cca 25ma když se namočí tak ta barva krásně vystoupne a kamarád mě řekl že ji mám nalakovat a to tak zůstane, tak chci vědět jestli to tak je a čím to natřít. Lakování zámkové dlažby je naprosto nevhodné, nátěr laku se může vlivem . Venkovní povrchy jsou vystaveny rozmarům počasí, a tak brzy podléhají zubu času. I když jim pravidelně věnujete pozornost a péči, nastane den, kdy je potřeba přistoupit k renovaci. Naštěstí ne vždy musíte hned celou dlažbu odstranit a nahradit ji novou.


Nová řada výrobků CONDECOR je uceleným řešením pro ochranu nových povrchů nebo pro ošetření a renovaci starších a poškozených ploch z betonu či zámkové dlažby. Výrobky zlepšují jak funkčnost, tak vzhled povrchů a dlouhodobě je chrání. Současně jsou šetrné k životnímu prostředí.


Přesah dlaždice na okraji balkonu: Prosím o upřesnění jak velký má být přesah dlaždice na okraji balkonu u vašeho detailu… Dlažba by měla přesahovat přes hranu. Zda přípravkem Nenasávej nebo… VODOTĚS je vodotěsný . A sůl na nich ani nebyla. Ty dlaždice měly povrch původně podobné barvy jako cihly.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.