Monday 31 March 2014

Chladící vitrína na zákusky

Kč , Plzeň Pultová chladící vitrína UNIS Bighorn Pultová chladící vitrína UNIS Bighorn. Kompletní parametry o vitríně. Chladící zákusková vitrína NORDline RTC 72L je pultová obslužná vitrína s ventilovaným chlazením, vestavěným agregátem a spoustou dalších předností, které ve svém podniku jistě oceníte. Cukrářská chladící vitrína. Chladící vitríny INFRICO v široké paletě provedení a parametrů.


Chladicí vitríny na dorty, zákusky , tapas. Vitríny pro kavárny, cukrárny, pizzerie. Slouží k prezentaci a prodeji chlazeného zboží, jako je maso, lahůdky a cukrářské výrobky – zákusky , zmrzlina. Nabízíme široké spektrum chladicích vitrín pro různé účely.


Najdete tu základní typy s rovným či oblým sklem i designové kousky v různých barvách. Více o kategorii Skrýt podrobný popis . Prodám chladící vitrínu King r. Vhodná k prodeji a prezentaci chlazených potravin od masa uzenin, drůbeže, ryb, lahůdek, delikatesů, zákusků atd. Specifikace:Posuvné dveře, led osvětlení, elektronické ovládání s teplotním ukaza.


V tomto oddělení najdete zmrzlinové vitríny pro prezentaci a prodej kopečkové zmrzliny, cukrářské vitríny určené na zákusky , dorty nebo koláče, a prosklené vitríny s výstavním prostorem orientovaným na stojato, umožňující pohled na vystavené zboží z více stran. Její velkou výhodou je široká a přehledná výkladní plocha členěná chlazenými policemi. Díky svému prosklenému provedení, oblým tvarům a svým provozím vlastnostem je pro. Vhodné pro řeznictví, lahůdky, cukrárny, pekárny i další provozy k vystavění masa, uzenin, sýrů, zákusků a lahůdek jako jsou saláty, obložené bagety, chlebíčky a podobně. Dle zboží a provozu je na výběr dynamické nebo statické . Zpravidla jsou prosklené, a proto do nich můžete ukládat nápoje, které se chystáte konzumovat nebo jednohubky, chlebíčky a zákusky připravené pro vaši návštěvu.


Přejeme vám dobrou chuť! Prosklená přístěnná chladící vitrína pro obslužný prodej masa a uzenin. Také vhodná na maso, uzeniny, sýry, chlebíčky, zákusky. Skříň je maximálně průhledná díky úzkým nerezovým rámům dveří (20mm).


Provedení - celonerezové provedení - interiér i exteriér- posuvné dveře z izolačního dvojskla s nerez lištami a madly . Ruším provozovnu a mám 2. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: zařízení provozoven . Lednice s prosklenými dveřmi se zdvojeným sklem pro nápoje, dezerty ad. Tato nabídka od prodejce pilencebyla archivována dne 22.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Jan Určitě jste někdy zažili ten úžasný pocit, kdy uvidíte nádherně vyzdobenou zmrzlinu nebo zákusek , který Vás přímo magicky přitahuje. Elegantní chladící vitrína – pult na zákusky , lahůdky atd. Jistě si pak nebudete ten. IGLOOTECHNIKA - Dovoz a distribuce zařízení pro obchody a gastronomii.


Na českém trhu zastupujeme předního výrobce chladících a gastronomických zařízení značky IGLOO.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.