Thursday 27 February 2014

Ton merano akce

Použité materiály zaručují stabilitu a pevnost při zachování velmi nízké hmotnosti. Protože obraz se Vám taky někdy líbí už jen na pohled…. Ale někdy se Vám může líbit i jeho rám. Inovativní design křesla tvoří dvě osově se křížící lisované překližky zaručující velmi vysoký komfort sezení.


Merano je jedním z nejoblíbenějších produktů portfolia. Merano propojuje spodní konstrukci z masivního dřeva s harmonickými tvary ohýbané překližky v sedáku a opěrce. Díky použité výrobní technologii je velmi lehká a neobsahuje žádné šrouby či kovové části.


Společně s barovou židlí vytváří set ke křeslu Merano. Výroba navazuje na tradice a nadčasový design. I dnešnímu světu značka hrdě ukazuje výrobní procesy staré více než 1let, spolu s kvalitou která ji charakterizuje. Moderní designové křeslo, které se pyšní americkým titulem Good.


Výprodej designového nábytku. U každého produktu naleznete v poznámce počet kusů, které jsou pro výprodej k dispozici a také místo, kde se nacházejí. Na výprodejové položky není možné využít další dodatečné slevy.


TON - židle Merano 401 . Design rozšířené řady Merano zaujal porotu profesionály velmi ceněné německé soutěže s celosvětovým dosahem iF Design. Alexandera Guflera vybrali pro ocenění v kategorii Home . V naší outlet nabídce najdete produkty, které nabízíme za zvýhodněnou cenu. Outletová nabídka je určena pouze pro Českou a Slovenskou republiku.


Továrna na ohýbaný nábytek) je česká nábytkářská firma sídlící v Bystřici pod Hostýnem (Zlínský kraj). Naději Zlín, Stonošku, Denní stacionář pro seniory Oblastní charity, Srdcerváče, operu Jakobín . Stejně jako my ctí hodnotu, kterou představuje ryzí česká kvalita. V naší nabídce najdete výběr precizně zpracovaných židlí a sedacího nábytku tohoto renomovaného výrobce, který proslul mj. Po úspěších židle Merano (má již čtyři velká ocenění) se mezinárodního ocenění dostalo hned dvěma židlím společnosti TON.


Na druhou stranu akce typu Night Shift v Berlíně nebo Creative Business Week v Mnichově, které spočívají v tom, že si značky ve svých obchodech připraví . Buy on Mohd Shop to get exclusive deals online. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку TON. Její možnosti však posunujeme dál a spojujeme ji se současnými.


Nominace na ceny Czech Grand Design. We honour genuine Czech quality, which is also our own. Products from the traditional manufacturer, renowned for furniture bent by han should be a constant feature of our product.


Studio Max Divani Českomoravská 183.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.