Tuesday 25 February 2014

Střední průmyslová škola stavební valašské meziříčí valašské meziříčí

Státní střední odborné učiliště zajišťující výuku tříletých oborů instalatér, klempíř, malíř a lakýrník, pokrývač, montér suchých staveb, tesař,. Naše škola má dlouholetou tradici a je vysoce ceněna jak odborníky v oblasti stavebnictví a TZB, tak i vysokými školami. Hlavní důraz klademe na. Hodnocení prezentace (Co je to?):.


Typ školy: Veřejná škola. Máchova 62 Valašské Meziříčí - Dny otevřených dveří: 10. URL adresa profilu zadavatele (krátká a dlouhá). V oboru technická zařízení budov máme studenty. Návštěvní hodiny: sobota 26.


SPŠS Valašské Meziříčí je autorizovanou osobou, dle Zákona č. Studijní poradce: PaedDr. Stránky Národního ústavu pro odborného vzdělávání. Nabídky volných pracovních míst . Zobrazit vyhledávací formulář.


SPŠ stavební Valašské Meziříčí, Vzdělávací činnost. TZB (Technická zařízení budov). Zástupci školy: Ředitel školy . REL: Competitive, decklist vyžadován . Soutěž: kadetky U1 nadregionální soutěž, skupina C kolo: 1 číslo zápasu: družstva: . Cílem bylo vytvořit rodinný dům jednoduchého tvarosloví, který bude splňovat požadavky kladené na nízkoenergetické stavby. U objektu byl kladen důraz na jednoduchost a účelnost objektu.


Otevřený prostor společenské části je v přímém kontaktu s vnějším prostředím a díky důmyslnému rozmístění oken je. Integrovaná střední škola - Centrum odborné přípravy a Jazyková škola s právem st. Okrskové kolo ve volejbalu - soutěž chlapců. VOŠ a SPŠ strojní, stavební a dopravní, Děčín.


Střední škola stavební Třebíč. Zřízení strojírensko-plastikářských dílen. Odborné školy pro rýsování a vzorkování spojené s učebními dílnami pro stolářství, dřevořezbářství a soustružnictví C.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.