Thursday 27 February 2014

Samosklápěcí záchodové prkénko

WC prkénko s pomalým zavíráním SOFT CLOSE je vyrobeno z velice pevného materiálu, který zaručuje dlouhodobost výrobku. Snadnou údržbu prkénka zajišťuje systém CLIK CLAK, který umožňuje velice . WC sedátka výhodně nakoupíte v Koupelny-online. Univerzální sedátko vyrobené z duroplastu. Díky speciálním nastavovacím úchytům EASY LOCK se jednoduše. Jika OLYMP Sedátko s poklopem SLOWCLOSE rychloup.


Ta univerzální se hodí jen na několik typů. Skladem, ihned k odběru ks. Klozetové sedátko s motivem - mokrá nerez ocel. Manžel se v tom vrtal a očividně se mu to nepovedlo. Hledáte WC prkénko Na lidl-shop.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nicméně i takový záchod si zaslouží vaši pozornost, zejména co se týče jeho tvaru, rozměrů či v našem případě záchodového prkénka. Vybrat vhodné prkénko může být zpočátku oříšek. Přece jen potřebujete znát pár nezbytných údajů pro jeho správnou volbu.


Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. WC prkénko PVC samosklápěcí pouze horní víko,Yato, nářadí, shop, e-shop, ruční nářadí, nářadí Yato, Yato nářadí. WC prkénko se zpomalovacím sklápěcím mechanizmem, zajišťuje tiché a volné dosednutí prkénka k míse. Díky lehce odnímatelnému systému klik-klak je možné prkénko zcela sundat a snadno tak vyčistit běžně nedostupná místa.


Povrch prkénka je antibakteriálně ošetřen. K míse je přichycen pomocí dvou ekcentrických . Cena: 6Kč Bez daně: 5Kč. Množství: - NEBO - Přidat do seznamu přání.


Detailní popis produktu. WC záchodové sedátko samosklápěcí - SOFT CLOSE - pomalu se sklápěcí sedátko. Před dvěma lety jsme s manželem koupily vcelku drahé hygienické WC prkénko.


U nás babička koupila samosklápěcí prkýnko v Lidlu a od té doby to po spláchnutí cáká taky zespod prkýnka. D Nevím čím to je, ale je .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.