Wednesday 26 February 2014

Dokovací stanice iphone 7

Máme dopravu zdarma nad 9Kč, bezplatnou výměnu zboží i možnost jeho vrácení! Kabel není součástí balení. Tělo je z jednoho dílu a má displej s největší jasností ze všech iPhonů.


Je voděodolný a maximálně spolehlivý. Home Buton je celé nově předělané. OS je v té nejlepší kondici. Celý telefon má tvar, který krásně padne do.


Preciznost u nového iPhonu Plus dostává naprosto nový rozměr. Unibody tělo, zaručuje odolnost proti vodě a maximální spolehlivost. Tělo disponuje ergonomický tvarem, krásným designem, praktickými funkcemi – to vše se snoubí v . Jediné integrované dokovací stanice pro nabíjení Made for Apple Watch. Navržen tak, aby se obě . Propracovaný design, pohodlné, snadné, rychlé nabíjení a přenos dat 2. Používá se pro mobilní zařízení s konektorem Apple 8pin LIGHTING 3. Bezpečný stojánek s protiskluzovým systémem 4. Vysokorychlostní datový a dobíjecí . Tisková zpráva: Nebaví Vás již poškozené lightning nabíjecí USB kabely, které se velice často a snadno poškodí při jakékoliv manipulaci? Většinou se roztřepí koncovka kabelu u lightning konektoru a kabel vypadá ošklivě a nabíjení začíná pomalu, ale jistě zlobit.


Pokud chcete těmto problémům předejít, . Designová dokovací stanice , která Vám umožní mít Váš telefon stále na očích. Pohodlné nabíjení Vašeho iPhonu. V některých případech je součástí rovnou i kabel s Lightning konektorem, v opačném případě stačí kabel dokoupit.


Ideálním řešením pro nabíjení doma jsou nabíjecí stojánky a dokovací stanice. Navíc umožňuje kromě synchronizace a nabíjení i připojení zvukového výstupu pro připojení k aktivním reproduktorům. Praktické je, že dokovací stanice disponuje vlastním výstupem pro připojení sluchátek nebo reproduktorů, v doku můžete . Její kompaktní a lehká konstrukce a přesto maximálně stabilní, je dokonale praktická.


Dokovací stanice pro mobilní telefony. Hodinky jsou vybavené indukčním magnetickým napájením, telefon se nabíjí přes konektor. Využijte nabíjecí stanice a můžete tyto dva produkty nabíjet současně! Díky dokonalému úhlu, ve kterém telefon drží na dokovací stanici , jej můžete pohodlně používat a . GB úložiště pro soubory a aplikace.


Má voděodolnou konstrukci z tvrzené hliníku. Zásluhou vysokého lesku černé barvy je doslova . Kvalitní dokovací stanice pro vaše mobilní telefony.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.