Friday 28 February 2014

Rd rýmařov kubis 632

Moderní a energeticky úsporný rodinný dům KUBIS 6vznikl ve spolupráci s firmou SIEMENS. Lze jej řídit pomocí počítačů a chytrých telefonů. Kubis 6popis s cenou. Dům vznikl v kooperaci s firmou SIEMENS.


Systém vám značně ušetří náklady na energie spojené s . První z řady inteligentních rodinných domů. Revoluční novinka - KUBIS 632. Nový rodinný dům moderního vzhledu, vybavený inteligentním systemem řízení a větrání Siemens Synco Living. V ceně domu pergola garážového stání, základová deska a . Kromě pořizovacích nákladů na výstavbu nebo nákup rodinného domu nás ale zajímají také náklady na . Vzorový dům RD Rýmařov ulice Za Dvorem 85 Luka nad Jihlavou Filip Nováček.


Firmu, která jim dům postaví, si vybírali poměrně dlouho. Jak jsou spokojeni se svým výběrem? Martin s Andreou a jejich dvěma dětmi se rozhodli pro bydlení v dřevostavbě.


Po důkladném zvážení a posouzení všech recenzí se obrátili na firmu RD Rýmařov , od které si vybrali rodinný dům KUBIS 632. Jak je rodina s provozem dřevostavb. Tak u nás přesně to co říkala Peťa. Mělo by to být provedené stejně jako u vchodových dveří ( zeptat se na to). Vývod na satelit - anténní tyč nám doporučovali: . Ekonomické stavby RD Rýmařov , energeticky efektivní montované domy s nízkými náklady na vytápění,.


Zastavěná plocha 6m2 . Výběr probíhá v Siku nebo v KKeramice, co jsou smluvní partneři RD Rýmařov. KUBIS 6obsahuje inteligentní řízené vytápění a větrání této světové. Realizace: RD Rýmařov Montovaná dřevostavba.


Místo: obec Hradištko, osada Kersko Užitná plocha: m 2. Půdorys typového domu 1. Na terasu, která je přisazená k domu, se dostanete prosklenými dveřmi . Základové desky pro dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.