Monday 24 February 2014

Dláto narex

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jak přichází truhlářské dláto na svět. Speciální dutá dláta s černěnou čepelí výškově podbroušenou.


Spolu s ergonomickou rukojetí z kvalitního habrového dřeva a se speciálním výbrusem čepele vytváří jedinečný . Nástroj vhodný zejména pro hrubé tesařské práce tam, kde jsou zapotřebí silné údery. Mohutná rukojeť z tvrdého a houževnatého habrového dřeva umožňuje pevné uchopení a odolá i silným úderům paličkou. Prohlédněte si cenové nabídky na Narex Wood Line Profi dláto ploché od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. DPH 44Kč Vaše cena s DPH 5Kč. Dláto NAREX - duté 26mm WOOD LINE PROFI.


PROFI jsou ručně vyráběné nástroje té nejlepší kvality, určené především profesionálním řezbářům. Inzerát Prodám dláto NAREX v okrese , cena 1Kč, od 2medvidek na Sbazar. Popis, Hmotnost, Cena Cena s DPH, Dostupnost, NÁKUPNÍ KOŠÍK.


Z příjemné spolupráce s firmou Narex Bystřice vzniklo toto video. TIP - aby vám dláta vydržela déle ostrá. Ze zkušenosti vlastní práce a truhlářských kurzů doporučji dláta brousit na 30°. Vytvoříte tím fazetku (mikroúhel), to vám ze začátku . Díky tříhrannému průřezu čepele lépe proniká do těsných spojů.


Spodní strana čepele je lehce vydutá pro minimalizaci tření styčných ploch. Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: KLEŠTĚ ŠTÍPACÍ BOČNÍ 160mm. Cr-Mn ocel, tvrdost HRc.


Rezbárske nástroje pre bežnú rezbu určené širokej verejnosti. Cr-V ocele, tepelne zušľachtené minimálne na HRc. Cr- Mn oceli tepelně zušlechtěné na HRc. Rukoväte z bukového dreva.


Celobroušené a vyostřené splňující. Testovali jsme MULTIFUNKČNÍ DLÁTO. Co vlastně tento název znamená, o tom jsme se chtěli přesvědčit sami.


Náš záměr byl otestovat podobná dláta s tímto označením. Zakoupili jsme dláta od značky Narex Bystřice a od značky Stanley. S oběma je možné se běžně setkat v různých obchodech a eshopech.


Ploché dláto Profi Narex Bystřice. Obchod ověřený zákazníky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.