Monday 15 April 2019

Vhodná kombinace barev oblečení

Mar Jak sladit oblečení a dosáhnout okouzlujícího dojmu není tak jednoduché. Kompozice barev při výběru je mnohdy důležitější, než kolik ty věci stály. Může být opravdu naditá stylovými a moderními kousky, ale vy stále dokola nosíte těch pár oblíbených?


Zkoušíte si před zrcadlem jeden kousek za druhým a prostě se v ničem necítíte? Nezoufejte, nejste v tom . Metody:Najděte si své barvy Ladění barev Bezpečné kombinace.

Někdy není snadné vybrat si správnou barvu oblečení , která se bude hodit například k zelenému tričku, nebo k modré sukni. Pomůže vám to určit barevnou gradaci a sladit vhodné barvy (například tmavší se světlejšími). Proměňte staré oblečení v nové: nápadů, jak oživit oblíbené kousky z šatníku. Chtěla byste něco nového na sebe, ale v obchodech vás nic nezaujalo?


Dejte svému oblečení druhý život! Feb Jak kombinovat barvy oblečení. Dělení barev na vhodné či méně vhodné vyplývá z jejich psychologického a symbolického významu.


Rok co rok studují módní návrháři vzorkovníky barevných odstínů, aby jejich návrhy byly právě „in“. Vždycky obsahují barvy a vždycky zvítězí neutrální tóny.

Vybírat vhodné kombinace ovšem nejde jen podle střihů a materiálů. Aug Jistě to také znáte. Klíčovou roli hraje barevné sladění. Naučte se proto barvy správně kombinovat.


Sep Každá žena, jejíž skříň překypuje oblečením , řeší každodenní problém, zda tohle tričko ladí s tímhle svetrem a jestli si k těmto botám může vzít tuto kabelku. Vybrat tu správnou kombinaci oblečení se může zdát jako nelehký úkol, protože ani to, že se obléknete celá do jedné barvy , není zrovna výhra. Co lze k červené nejlépe kombinovat , který červený odstín se k Vám hodí a jak červená působí - prozradíme Vám o této barvě všechna tajemství! Několik studií již potvrdilo, že v červeném oblečení působíme atraktivněji!


Není tajemstvím, že červená je barvou. Jak vhodně červenou zkombinovat? Jarní a zvláště letní sezóna z principu se svými lehze zredukovanými nároky na množství oblečení dává trošku menší prostor pro naše kombinování . Pro tyto záležitostí mají někteří jedinci přirozený cit, jiní volí odborníky v podobě bytových designérů, a další si pomáhají chytrými pomůckami. Jednou takovou je dvanáctidílný barevný kruh, který vám snadno poradí, které barvy k sobě budou vhodně sedět.


Některé kombinace jsou vám pravděpodobně dobře známé, jiné by . Základní zásada je – když perly, pak . Oblečení neutrálních barev by nemělo chybět v žádném šatníku. Jsou to univerzální kusy, které lze kombinovat s. Krémové, béžové, tělové a další přírodní odstíny jsou vhodné především pro běžné použití, ale i pro mírně formální (nepočítám dámskou halenku do kostýmu) ve stylu .

Jul Mám barvy moc ráda i kombinace barev , ovšem se žlutou jsem na tom podobně jako s oranžovou. Občas si taky vezmu žlutou kabelku k jinak „ nudně“ barevnému oblečení. Vloni jsem se rozhodla, že po fialovém období nastává čas na žlutou, ale v obchodech jsem nenašla nic vhodného. Mar Kůže bývá buď hnědá, nebo černá (pokud není barvená), a proto se kabelky a kozačky nosí hlavně v těchto dvou barvách , nikdy by se však neměly kombinovat – protože upřímně – tyto dvě barvy dohromady k sobě moc nejdou. Přivádí nás to ale k jinému pravidlu, boty by měly vždy ladit s kabelkou.


Proto je modrá barva - ideální volbou pro obchodní image. Jeho tmavé a světlé odstíny vhodný téměř pro každého, ale pokud přidáte červené šaty, dostanete ohromující efekt. Fialové šaty převládající u ženChtějí fascinovat a vzrušení mezi ostatními. Kombinace barev v oblečení s nádechem světle růžové, světle korálů,.


Apr Zelená evokuje svěžest přírody. V kombinaci se žlutou se může váš domov stát celoročně rozkvetlou loukou, zalitou slunečními paprsky. Zelená je barvou s jedním z nejvyšších počtů odstínů, takže od pastelové, přes hráškovou, tyrkysovou až po temně zelenou si najde místo na vašich stěnách, ale vhodně. Barva upoutá pozornost, určuje náladu a sděluje poselství. Barva je jedním z nejmocnějších prvků grafiky.


Barvy ovlivňují naše chování, naše pocity i vnímání situací. A není náhoda, že bílé stěny a neutrální tóny v interiéru se omrzely právě v době, kdy se do módního světa se vší vehemencí vrátily barvy. Modrá v kombinaci s bílou vyvolává pocity čistoty a příjemného chladu (vzpomeňme na Řecko), vhodné odstíny modři působí dobře se zlatavými tóny dřeva. Teď mám problém s tím co si vzít na sebe, protože mé vlasy jsou hodně výrazné a já nevím s jakým oblečením je sladit aby se barva vlasů netříštila s barvou oblečení.


Jaké barevné kombinace jsou vhodné ? Je to sice odvaz, ale musíte se připravit, že budete hodně nápadná.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.