Tuesday 12 February 2019

Skleněné vánoční ozdoby

Bez skleněných ozdob nemají Vánoce ten správný třpyt! Vyberte si z široké nabídky tradičních skleněných vánočních ozdob ruční výroby. Кеш Перекласти цю сторінку Tradiční české skleněné vánoční ozdoby výrobce Glassor.


Poctivé, ručně vyráběné vánoční dekorace na stromeček. Skleněné vánoční ozdoby Výroba a prodej vánočních ozdob. Ryze české, ručně foukané a malované, skleněné vánoční ozdoby a celoroční dekorace IRISA s dlouholetou tradicí, které se hodí do každého interiéru.

Hledáte skleněné vánoční ozdoby ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Náš sortiment tvoří výlučně ručně vyráběné tj. Celá kolekce je vyráběna v menších sériích tradičními výrobními postupy a lze říci, že každý kus je v jistém slova smyslu originál. Naším posláním je zachovat rodinnou tradici foukaného vánočního skla budoucím generacím a šířit jeho dobrou pověst jako neodmyslitelnou symboliku Vánoc.


Největší výběr tradičních českých vánočních ozdob ruční výroba E-shop velko i maloobchod. Dovedete si představit Vánoce bez ozdob? My teda ne, proto vám nabízíme originální ručně zpracované skleněné vánoční ozdoby v nejrůznějších tvarech.


Chytrý nákup nábytku a dekorací.

Více než 8obchodů na jednom místě. Slezská tvorba Opava je tradiční výrobce skleněných vánočních ozdob. Mezi ručně foukanými a malovanými výrobky najdete různé velikosti koulí, olivy, rakety , zvonky, špice, volně foukané tvary a výrobky foukané do forem jako různé figurky nebo srdce. Na zakázku je možno vyrobit různé velikosti i tvary v širokém spektru . Zajímá vás, jak vznikají skleněné vánoční ozdoby ? Celý ruční proces od foukání suroviny, stříbření, barvení, dekorování až po balení můžete shlédnout na exkurzi ve firmě Vánoční ozdoby, DUV-družstvo Dvůr Králové nad Labem.


V případě Vašeho zájmu o exkurzi nebo workshop nás prosím předem kontaktujte na mobilním čísle. Ručně dekorované skleněné vánoční ozdoby v různých dekorech, velikostech, barvách a tvarech. K dostání jsou sady srdíček, raket, oliv, zvonečků, špiček, koulí.


Procházíme foukárnu, stříbřírnu, máčírnu, vzorkovnu, barvírnu a balírnu, v nichž se postupně rodí krabička s koulemi, zvonečky, labutěmi, sovami a mnoha dalšími oblíbenými designy. Zavítali jsme do dílny největšího výrobce skleněných , ručně vyráběných a barvených ozdob u nás se sídlem ve Dvoře . V našem obchodě Rautis a. Bílou plastickou hmotou a bílým latexem. A než člověk získá praxi při malování, trvá to dva až tři roky, říkají zkušené malířky vánočních ozdob. V prodejně zakoupíte ručně foukané a malované skleněné vánoční ozdoby rozmanitých tvarů a velikostí. Vybírat můžete z jednobarevných i dekorovaných ozdob.


Návštěvu prodejny můžete . Zabýváme se také výrobou designu na zakázku. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.

Tradice ruční výroby skleněných vánočních ozdob je ve Dvoře Králové nad Labem stále živá. Zájem o tradiční ozdoby je totiž v posledních letech značný, a to především ze zahraničí. Tradici výroby ozdob vyfukováním skla a ručním barvením . Přinejmenším vánoční stromeček s sebou Ježíšek nenosí, a proto můžete rodičům pomáhat s jeho zdobením. Používat jako ozdoby perníčky nebo čokoládovou kolekci je samozřejmě nejlepší, ale víte, že v České republice už dlouhá léta vyrábíme slavné tradiční skleněné vánoční ozdoby ? Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Podpořte tradiční domácí výrobu.


B vydala do Dvora Králové nad Labem do vánočních ozdob na exkurzi. Ozdoby jsou dobře balené a. Exkurze byla velmi zajímavá. Viděli jsme, jak se ozdoby vyrábí od začátku do konce celého procesu.


Nejdříve jsme viděli, jak se z roztaveného skla vyfouknou ozdoby. Poté skleněné ozdoby putují .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.