Wednesday 30 January 2019

Výrobky z krabic

Zužitkujte staré krabice – nemusíte je vyhazovat a navíc ušetříte. Procvičíte si fantazii a zručnost. Ideální je budovat s dítětem, které se tímto i učí.


Pro představu zde máte inspirativních hraček z kartonu. Téměř každý z nás má ve sklepě či pod postelí krabice od bot.

Jejich opětovné použití může být skvělým projektem nejen pro vás ale i pro vaše děti. Možná si myslíte, že se jedná o další způsob, jak využít krabice pouze k uspořádání a organizování. Nevyhazujte papírové krabice ! Neuvěříte, co všechno z nich můžete vyrobit dětem. Papírové hračky jsou jednoduché na výrobu a děti je milují. Dalších fotografií v galerii.


Karton je ideální materiál, ze kterého snadno vyrobíte dětem hračky, které nebudou stát víc, než . Ubrouskovou technikou můžete ozdobit třeba hodiny, které si vyrobíte například z překližky.

Do dekorativních krabic Roses (kusy, za 6Kč) a Bunny (kusy, za 6Kč) se vejde spousta drobností. Velkou výhodou papíru je to, že produkty z něj vyrobené bývají k dostání za příznivou cenu. Doma máte spoustu nevyužitých krabic od bot, od spotřebičů nebo kartony od mléka. Tyto krabice můžete skvěle využít k organizaci drobných předmětů buď do dětského pokoje nebo v jiných barvách i kamkoli jinam.


Připravili jsme pro vás několik krátkých videí s postupem, které vám postup tvorby přiblíží. A napadlo vás někdy, že si kromě zvířátek můžete složit i něco praktického? Tyhle roztomilé škatulky oživí každý pracovní stůl a hlavně skvěle poslouží na svorky, izolepy a ostatní kancelářské drobnosti, které máte věčně rozházené po stole.


Ekologický box z juty se zaručeně stane . Domečky z krabic od nápojů. Tak jsem myslela, že připravím jednoduché tvoření, které s námi bude moci dělat i Tomík. Dětem jsem dala za úkol polepit natrhanými novinami několik krabic od mléka, kefíru apod. Krabice vám pomôžu pri organizácií rôznych maličkostí v domácnosti alebo ako šikovná dekorácia.


Je tu ale aj ďalší spôsob, ktorý poteší hlavne deti. Dajú sa totiž z krabíc vyrobiť aj hračky. Pre tých menej náročných to bude také malé prekvapenie. Zapojte fantáziu a inšpirujte sa nápadmi na obrázkoch.


Ak máte doma nadbytok kartónových krabíc , alebo si ich jednoducho viete zohnať, je to skvelý materiál, s ktorým môžete s deťmi rôznymi spôsobmi experimentovať.

V týdnu jsme byli na nákupu a kupovali hodně Perly (toto není reklama :-)), tak jsem jí brala rovnou v krabici. Kartonážní řezací stroj na karton a lepenku. ANDAX JUMBO – stroj na . Tyto nápady jsou ale mnohem originálnější.


Originální krabice na suvenýry z cest. Začneme jednoduchým způsobem jak z obyčejné krabice od bot uděláme originální krabici pro cestovatele. VECÍ, ktoré si môžeš vyrobiť z papierových roličiek - Duration: 4:31.


Výroba peněženky z krabice od mléka v rámci Recyklo-kroužku. Firma se soustředí na obaly, především na krabice a kartonáž. Dodáváme kvalitní kartóny z vlnité lepenky zvláště transportní krabice a boxy. Jsme tradičním výrobcem produktů z lepenky, které slouží jako interiérové doplňky, úložné krabice , hračky, kloboukovky a nýtované kufry.


Naše výrobky jsou velmi atraktivní, moderní a mají široké spektrum využití jak v domácnostech, tak v kancelářích. Kartonové krabice a boxy z vlnité lepenky. Nabízíme všechny velikosti krabic , přepravní paletové boxy, obaly a krabičky.


Zakázková výroba krabic. Karton je lehčí než dřevo, a proto se vyrábějí kartonové krabice i palety. Zvolte tuhle lehčí variantu, která vám ulehčí práci i náklady.


Užitečné produkty z praxe: normované krabice. Zabalit kulatý či oblý produkt do hranaté krabice a zároveň zabránit jeho pohybu v ní – to je bez speciálních krabic a vybavení skutečným „obalovým“ oříškem. Rozlousknout jej můžete díky tvarovaným, hranatým, krychlovým nebo dlouhým .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.