Thursday 31 January 2019

Oční linky podle tvaru očí

Jaké linky si vybrat se můžeš inspirovat ve článku: VELKÝ souboj očních linek ? Oči blízko u sebe - linku maluj podél horních řas a udělej jí silnější směrem k vnějšímu koutku oka. Oválné oči - linku aplikuj podél řas a vprostřed oka jí zesil. Pro oči dál od sebe - namaluj . Oční linky jsou jedním z nejdokonalejších stylů líčení.


Dokážou vám totiž dát dramatický pohle zvládnete je za pár vteřin a společně s červenou rtěnkou a perfektní pletí jde o ikonický look, který nikdy nevyjde z módy. Každému tvaru očí ale sluší jiný styl očních linek. Oči s pokleslými vnějšími koutky.


Takové oči mohou vzbuzovat unavený anebo smutný dojem. Proto je dobré make-up rozjasnit tvář. Budete vypadat živěji a veseleji. Podstatné je správně nakreslit oční linky. Nakreslete jasnou černou linku podél horní linie řas.


Ne vždy však vypadají na různých typech očí stejně krásně. Dnes se tedy podíváme na to, jaké oční linky se nejlépe hodí k jednotlivým tvarům očí. Krásný tvar mandlových očí zvýrazníte tenkou linkou, rozšiřující se směrem k vnějšímu . Zvýraznění dosáhnete pomocí světlého třpytivého stínu. Světlý stín oblast, kam ho naneste, opticky zvětší a zvýrazní.


Naopak k potlačení určité partie se hodí matný tmavší stín v odstínech hnědé nebo šedé. Na úvod si dejme pár chvalozpěvů. Proč se vám vůbec vyplatí trénovat linkování ? Ne nadarmo jsou oční linky součástí hvězdného make-upu celebrit,“ říká vizážistka značky Dermacol Jarmila Zedníková. Na linky nedá dopustit ani . Dokonalé oční linky promění váš pohled v uhrančivý. Další fotografie v galerii.


Jenže málokterá z nás je dokáže správně namalovat. Перейти до Tipy na líčení podle tvaru a umístění očí - Naneste make-up podle tvaru očí. Musíme uznat, že nakreslit si dokonalé oční linky může zdárně vyžadovat znalosti a zručnost umělce. Nicméně, jedná-li se o perfektní linky, nezáleží tak moc na technice, ale na samotném vzhledu a tvaru očních linek. Stačí následovat tvar oka , a můžete si být jisté, že váš makeup bude lepší, než kdy jindy!


Známe nejlepší oční linky , díky kterým si vyčarujete pohle po kterém toužíte. Vyberte si tu správnou linku, podle typu vašeho oka. Pokud máte oči blízko u sebe, nikdy linku nezačínejte hned u vnitřního koutku oka.


Od středu k vnitřnímu koutku oka linku pak ztenčujte. U svěšených koutků linky nikdy nedotahujte až k vnějšímu kraji a linky směřujte spíše nahoru, vyhnete se tak efektu smutných očí. Ne všechny tvary očních víček jsou vhodné pro klasickou černou výraznou linku.


Jak poznáte, že zrovna vy ji nosit můžete? To vám prozradí vizážistka celebrit. Zároveň vás naučí jednoduchý trik, díky kterému bude vaše linka vždy dokonalá. Moc se mi líbí, ale někde jsem četla, že tekuté linky na horním víčku nesluší ženám s kulatým tvarem očí , což je přesně můj případ. Milá Jano, moc děkuju za pochvalu, no snažím se být objektivní a najít odhadem výrobky a postupy každé z nás na míru podle typu, věku či kapsy:) pokud máte, milé čtenářky, nějaké dobré . Než se pustíme do výuky líčení, prozkoumejte v zrcadle tvar svého obličeje, rtů a očí.


S vizážistou Pavlem Bauerem vás naučíme, jak s pomocí make-upu některé partie zvýraznit či naopak potlačit. Správným nalíčením je opticky zvýrazněte a přibližte. Tvar očí nejlépe zvýrazníte, pokud budete používat velmi světlé stíny. Nikdy nezdůrazňujte ohyb horního víčka tmavou barvou, oči by ještě více zapadly.


Nezvýrazňujte oblouky pod obočím světlým stínem, stín patří na víčko. Mají dokonalý tvar , který nepotřebuje výrazné konturování. Linky volte tenké a co nejblíže . Tento typ si může dovolit i experimentovat například s výrazným kouřovým líčením.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma jak najít vhodný tvar oční linky. Líčím černou kajalovou tužkou a musím říct, že mi naprosto vyhovuje, oči perfektně. Mladým dívkám stačí na oči jen nanést řasenku, která řasy prodlouží, a dodá jim tak svůdný a výrazný pohled. Pokud chcete mít oči ještě výraznější, dejte si na horní víčko linku.


Použít můžete tekuté oční linky , pokud vám s nimi ale moc nejde pracovat, pak si můžete pořídit speciální, v podobě fixu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.