Tuesday 2 October 2018

Levandule prodej sazenic

Online prodej sazenic levandule lékařské si zamilujete. Ušetří totiž čas i peníze! Uklidňující atmosféru podtrhují překrásné květy, které chytají tu správnou barvu na přelomu července a srpna. Hledáte levandule sazenice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Závěrem několik praktických rad: při nákupu levandule doporučuji obrátit se na nejbližší zahradnictví, kde nabízejí rostliny označené druhem a odrůdou, jelikož jedině tak si můžeme být jisti tím, co vlastně sázíme na zahradu a zda sazenice splní naše představy o výšce, květu a hlavně mrazuvzdornosti.

Vůně levandule okouzlí každého, nádherné keříky s modrými, výjimečně růžovými či bílými klásky květů Vás pohltí. Levandule pochází ze západního Středomoří. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množené.


Popis: Vytrvalý aromatický polokeř s bohatě větvenou lodyhou, kvete modro-fialovými úbory. Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná . Kvetou bíle, ale máme i modrofialové varianty. Věděli jste, že živé levandule posíláme. Jsme malá rodinná farma z Podřipska zaměřená na pěstování levandule s několikaletou tradicí.


Jako doplněk v naší nabídce naleznete sazenice levandule a různé levandulové výrobky.

Produkce sazenic je doplňková a určená pro maloobchodní prodej , který zahajujeme na jaře každého roku. Netradiční bílá levandule zaujme každého bylinkáře. Její vzrůst je velmi kompaktní a má velmi silnou vůni. Nabízíme jen vegetativně množené sazenice , které zaručí bílou barvu květů a kompaktnost. Novější odrůda bílé levandule s kompaktnějším růstem a sivě zeleným olistěním.


Novější perspektivní odrůda levandule s hustě kulovitým růstem, rané a velmi bohaté kvetení, kvete tedy již od začátku června. Hrách dřeňový Lancet - pozdní odrůda - Pisum sativum - semena hrášku - g. Chilli Habanero - Capsicum annuum - hnědé - prodej chilli semínek . Semena a sazenice - levandule , nabídky - prodám, prodej , inzerce. SEMENA RAJČAT, CHILLI PAPRIČEK A DALŠÍ ZELENINY.


Děkujeme moc za Váš zájem o sazeničky z naší farmy. Každoročně produkujeme sazenice nejrůznějších odrůd. Momentálně již nepřijímáme rezervace, v průběhu jara a léta však budeme průběžně zveřejňovat volné stavy našich sazeniček. Pěstujeme tři druhy levandule – levanduli lékařskou (lavandula angustifolia), . V nabídce pro vás máme v sezóně čerstvou levanduli v měsících červnu a červenci, sušenou levenduli dle aktuálních zásob, dárkové předměty, květinové dekorace, rostliny (v menším množství) a další produkty. Prozatím naše sazenice vysazujeme na předem připravené plochy….


Jedná se o velmi jednotně roztoucí druh levandule. Je to robusní, silně roztoucí druh vhodný do záhonu i květináče. Rosea je atraktivní partner pro smíšené pěstování s jinými levandulemi .

Zahradnictví Franc - pěstování a prodej listnatých stromů a keřů okrasných květem, listy nebo plody, jehličnany, keře a konifery pro živé ploty, vřesovištní rostliny, azalky, rododendrony, trvalky, skalničky, růže, okrasné trávy atd. Líbí se vám atmosféra francouzského pobřeží? Máte ji nezaměnitelně spojenou s lány fialové levandule ? Nenapadlo Vás zkusit si takovou levanduli zasadit i doma? Poradíme Vám, jak na pěstování levandule.


Hustý kompaktní nízký keřík s čárkovitými aromatickými stříbřitě zelenými listy. Od té doby každý rok dosazujeme další sazenice a nyní jsme někde na 10. V následujících letech plánujeme celé levandulové království, v podobě hektarů levandulových polí, obklopujících Bezděkovský statek. Většinu produkce z úrody zpracujeme pro naší kavárnu, farmářské trhy a část také pro . Nebaví vás kupovat v zahradnictví drahé sazenice krásné a voňavé bylinky, kterou milovaly už naše babičky? Zkuste si vypěstovat vlastní.


S našimi radami to půjde samo.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.