Wednesday 24 October 2018

Bydlení ve stylu provence

Může k tomu stačit už jen typická vůně levandulí anebo její barvy. Provence je pestrá… Pole plná fialových levandulí nebo žlutých slunečnic, bujná vegetace, jako by na první pohled neudržovaná. Ale za vzhledem každého osázeného truhlíku i každého metru čtverečního zahrady stojí někdo, kdo tuto . Když překročíte práh bytu Karla a Pepy, ocitnete se na jihu Francie v kraji levandulových polí, slunce a poklidné atmosféry malebných přímořských vesniček. V interiéru není nic, co by připomínalo byt panelového domu.


Návštěva byla fotografována pro časopis Bydlení.

Byt s terasou a úchvatným výhledem na město v Praze je jako vystřižený z francouzského venkova. Bydlí v něm florista Jan Komzák. Magazín o bydlení Vám přináší tipy a inspiraci na originální bydlení a bytový design ve stylu provence , vintage či etno. Léto v nás obvykle vzbudí touhu cestovat, poznávat jiné kraje a půvabná místa, která jsme doposud nenavštívili anebo se na ně naopak rádi vracíme.


Příjemné vzpomínky anebo touha teprve poznat romantický kraj jižní Francie – Provence vás třeba inspiruje k tomu, zařídit si bydlení v tomto stylu. Jih Francie je charakteristický levandulovými poli, krásnou krajinou, kamennými stavbami a útulnou atmosférou tamních interiérů. Výhodou Provence je, že se hodí do venkovských domů i městských bytů. Pro tento styl je typický rustikální ráz .

Provence specializovat, takže máte možnost zařídit si v provensálském stylu celý byt nebo jen některou z místností. Jestliže i vás okouzlil jižní styl bydlení , máte dvě možnosti: nechat si poradit a nakupovat nové věci právě v obchodech, . Líbí se Vám Provence styl ? Chcete si zařídit svůj domov v podobném duchu? Připravili jsme článek na téma bydlení ve stylu provance inspirace. Trendy v bydlení se velmi rychle mění, nové nahrazují ještě novější a starší se opět vracejí do módy. Jedním z takových stylů je také romantické bydlení ve stylu provence.


Budeme se snažit vám tento styl bydlení popsat a vystihnout v . Styl Provence se vyznačuje zejména přírodními materiály a mnoha venkovskými prvky. K jeho přednostem patří lehkost, ležérnost a nedbalost. Vhodný je zejména pro romantiky a milovníky starých časů. K Provence rozhodně nepatří pouze fialové levandule. Jižní Francie nabízí pestrou škálu barev.


Bydlení ve francouzském stylu Provence oslnilo svět. Zkuste to také, stačí pořídit správné doplňky a útulná atmosféra francouzského venkova je tu! Mám po rekonstrukci kuchyně ve stylu provence , ale zatím mám bílé zdi.


Můžete mi prosím napsat, jaké béžové barvy jste použila ve svém bydlení ? V obchodech s barvama jsem trochu nešťastná, žádná se mi tam nezamlouvá, nemůžu si podle vzorníku vybrat.

A ty Vaše barvy jsou tak příjemné. Děkuji za informaci a přeji . Proměňte neútulný panelákový byt v útulný domov ve stylu provence. Všudypřítomné květinové vzory, světlé pastelové barvy a omamná vůně levandule vnese do vašeho domova teprve tu pravou atmosféru! Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě.


Provence - jihovýchodní Francie, to je klidná atmosféra a střízlivé dekorování venkovského stylu. Tradičný nábytek a světlé barvy dokáží s vaším interiérem udělat divy. Budete potřebovat nábytek ve venkovském stylu v krémové, bílé až šedé barvě – ale pokud chcete přidat na romantice, použít můžete také růžovou, světle modrou či světle. Jestli potřebujete inspiraci, jak tento styl uplatnit v moderním bydlení , podívejte se na článek Garsonku zařídili ve stylu Provence.


Nebudeme vám říkat, jak má bydlení ve stylu Provence vypadat. Dáme vám jen několik malých nápadů, zahrajeme na vaši „ levandulovou“ notu a třeba ještě tohle léto předěláte svou chalupu tak, aby vypadala jak ze Saint Tropez. Právě jste se vrátili z dovolené a jste nadšeni tamním stylem , okouzleni jedinečnou atmosférou a máte touhu alespoň kousek těch vzpomínek oživit a přenést k sobě domů. Inspirovat se tím, co se nám líbí, ať už u nás nebo v zahraničí, je ale něco zcela jiného, než se rozhodnout zařídit si své bydlení tady v.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.