Monday 29 October 2018

Barva na starou dlažbu

Barevné schéma: Na nátěr dlaždic jsem použila syntetické barvy s vysokým leskem, které jsem si nechala namíchat dle NCS vzorníku, vybrala jsem teplý vanilkový odstín a taupe, který má podtón do zelena, aby v koupelně nebyly jen samé teplé barvy. Všimněte si, jak i hnědé dřevěné skříňky krásně . Chtěli byste novou dlažbu , ale děsí vás představa rekonstrukce se vším, co k ní patří, tedy bourání, prach a vysoké náklady? Nevzdávejte to, máme pro vás řešení v podobě ultratenké dlažby. Poraďte, prosím, máme na 110-ti leté chalupě na chodbě starou dlaždicovou černo-bílou podlahu. Jakou barvou obnovit starou dlažbu na chodbě.


V prodejně s barvami mi byla doporučena vodou ředitelná barva Balakryl, ale tato se po velice krátké době ochodila a podlaha vypadá hůř, než když byla . Detailní popis Nátěr vodotěsný na dlažbu , bezbarvý (pochozí hydroizolace) Sikalastic-4T. Transparentní, pružný nátěr odolný UV záření a opotřebení na bázi polyuretanu. Vhodný na terasy, balkóny, světlíky, ochrana proti CO kyselým dešťům, mrazu apod. Pro aplikaci na starou dlažbu i nové podklady, na podklady . Pryskyřičná stěrka bez nutnosti odstranění starých obkladů a dlažeb.


Prosím o radu, jak vyčistit starou dlažbu na chalupě a jak osvěžit její barvu, popřípadě i čím ji navoskovat, aby byla chráněná a leskla se. Dobrý den,existuje těsnící a ošetřující nátěr na zámkovou dlažbu PAVING Seal, ten také nedoporučujete? Máme starou dlažbu Best color mix a po letech vypadá hrozně i přes každoroční čištění Wapkou. Nyní zvětšujeme dlážděnou plochu tím samým výrobkem(kvůli jednotnosti) a chtěli bychom to nějak ošetřit,aby barvy.


Máme několik možností, jak položit nové obklady – nejlepší ale i nejdražší způsob je odstranit starou dlažbu , dále je možné nalepit kachličky na stávající a dokonce i staré paneláková jádro můžeme opatřit novým obkladem bez toho, aniž bychom ho vybourali. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma Čím přetřít dlažbu v interiéru. Touto ošklivou dlažbou před lety prý nedostatkové zboží. Nemáte některá zkušenost.


Kdyz se poptate v nejblizsi prodejne naterovych hmot tak vam vhodny vyrobek urcite doporuci. Drive byval nater Eternal ale byl spise na beton. Nebo nejake special epoxidove barvy ,ale pozor tyden vetrat! Pokud je stávající dlažba položená kvalitně, stačí použít penetrační nátěr, který zabezpečí správné spojení mezi starou a novou dlažbou. Pak se nanese flexibilní lepidlo jak na dlažbu slim, tak i na stávající podlahu, a položí se dlaždice.


Když není podklad rovný, musí dojít ke znivelování podlahy, použije . Jedná se mi o podlahu v koupelně a na WC (5m2). V současné době, je zde položena původní dlažba, která je nerovná (cca výstupky do 3-4mm). Nová podlaha bude pouze . Vyšlapaná místa, popraskané dlaždice, to bývá nejčastější důvod k úvaze o obnově poškozené cesty, na níž zahlodal zub času. Kdy je vhodné uvažovat o renovaci a kdy nechat udělat dlažbu novou?


Základní nátěr Lesklý lak Různé odstíny modré barvy Šedá křídová barva Malý štětec Malířský váleček Krabička na barvy Nejprve dlaždice vyčistěte teplou vodou. Nejprve použijte malý štětec a dlaždice si ohraničte základním nátěrem. Poté použijte váleček a dlaždici . Bohužel jsme nevyčistili pořádně spárovačku a na radu jsme na dlaždice aplikovali kyselinu solnou. Což sice pomohlo dostat z dlaždic spárovačku, ale ty i přes neustále mytí jsou . Dobrý den, mám na terase asi roky starou betonovou dlažbu , která je ve světle béžové barvě. Bohužel jsou na dlažbě různé skvrny a mapy, které již nejdou ničím odstranit.


Chci se zeptat, zda na dlažbu můžu použít nějakou barvu, nátěr, … abych tyto skvrny a nečistoty zamaskovala a poté dlažba nebyla tolik náchylná. Dobry den potřebovala bych poradit s nivelační hmotou na starou dlažbu do verandy není to uplně suché prostředí a také jsou tam nerovnosti nechce se nám dlažbu bourat jsme už starší lidé ale přesto si to chceme obnovit jestli poradíte tak jaká je spotřeba na 12mděkuji, věra. Máte někdo zkušenosti s položením nové dlažby na starou dlažbu ? Jsem líný a nechce se mi odkopávat starou dlažbu.


Obklady a dlažbu nenamáčejte a pokládejte je do lepidla a dotlačte, dokud lepidlo nezaschne na povrchu. Spárování je možné provádět po hod. Pro lepení obkladů, dlažby a mozaiky z mramoru, světlých vápenců a hrubokrystalického kamene a keramiky, mozaiky ze .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.