Tuesday 4 September 2018

Lepení tvrzeného skla na mobil praha

JAK SPOLEHLIVĚ OCHRÁNIT DISPLEJ PŘED ROZBITÍM ? Chráníme své mobilní telefony jak oko v hlavě. Před poškrábáním zadního krytu je chrání, pevný case, ale i přesto nás dovede rozčílit, když se nám podaří jej poškrábat. Přesto to nejcitlivější místo zůstává vždy bez ochrany – displej.


Nalepovací tvrzená skla na mobilní telefony se trochu obtížněji aplikují - na našich prodejnách proto nabízíme profesionální lepení ochranných fólií od 80Kč . Lepení tvrzeného skla na mobil dělají naši pracovníci precizně s nejvyšší přesností. Vy tak ušetříte svůj čas, peníze i nervy. Už jste zkoušeli lepit temperované sklo na mobilní telefon ? Asi nedopadl první pokus nejlépe a Vy jste tak vyhodili zbytečně peníze z okna.


My zaručujeme bezvadné nalepení skla , a Vás nebude . Služba nalepení ochranné fólie nebo skla na displej telefonu. Lepení fólií s lepením mokrou cestou (tj. většina fólií značek InvisibleShield nebo ScreenShield) z důvodu časové náročnosti zatím nenabízíme. Zajímá vás něco, co jste v popisu nenašli? Ochraňte Váš mobilní telefon náhradním sklem umístěné přímo na displeji. Tenké provedení a ochrana.


H - velice tvrdé a odolné - tloušťka pouze 3mm - dokonale průhledné. Winner tvrzené sklo pro Xiaomi RedMi Note černá. Odborné nalepení ochranného skla na mobil na prodejně Tylova 1 Plzeň - Centrum Profesionální nalepení ochranného skla na mobil zvládají naši.


Tvrzené sklo Glass Protector udrží displej Vašeho zařízení ve výborné kondici. Nanáší a lepí se podobně jako ochranná fólie. Jak úspěšně nalepit tvrzené sklo. Vytvořili jsme pro naše zákazníky krátký návod jak nalepit tvrzené sklo na telefon. Odlepte z displeje použitou folii a patřičně . Lepení ochranného skla je tak jednoduché, že ho zvládne i člověk, který to dělá poprvé.


Oproti fólii je to propastný. Ten pvní je tloušťka tvrzeného skla StarkGlass. Pořiďte svému telefonu ochranné tvrzené sklo. Je to druhé sklo , které se nalepí na to stávající a telefon je pak dvojitě chráněn nejen proti pádu, ale i poškrábání.


Sklo je vyrobeno z tvrzeného plastu a je téměř nezničitelné. Před samotnou procedurou lepení ochranného skla na mobil uklidťe stůl, kde budete tvrzené sklo na mobil lepit , abyste eliminovali nalepení. Nepleteš si taktéž sklo s ochrannou folií?


Jsou dva druhy folie, jedna je pouze přepravní (běžně se sundává) a lepí se na kdejaký displej, druhá je na dotykové mobily a je dodatečná, ta je ochranná při používání. Linux AppleMAC- Safari 5. Veškerá ochranná skla , která nabízíme v Mobilopolisu, se prodávají v balení společně s příslušenstvím, které je potřeba pro jeho nalepení na mobil. Nejedná se až tak o lepení , jako spíše o přilnutí. Na povrchu skla je již připravená extra tenká vrstva pojícího lepidla, které po přiložení k displeji přilne. Na prodejně COOLCASE v centru Plzně nabízíme profesionální nalepení ochranného tvrzeného skla či fólie na mobilní telefon , které zvládají naši pracovníci skvěle s nejvyšší precizností.


Jistě jste již zažili, kolik času a nervů stály pokusy a bezvadné nalepení ochranného skla. Ochranná tvrzená skla , fólie na displej a další příslušenství pro mobily , tablety, hodinky a náramky Samsung. Více o tom najdete v našem článku na blogu zde. Tím ovšem výhody tvrzeného skla rozhodně nekončí. Například noční můra každého uživatele běžných ochranných fólií, tedy jejich aplikace, je v případě tvrzeného skla úžasně jednoduchá, bez lepidla a zvládne ji opravdu každý.


Dokonce i ten, kdo si na lepení fólií ještě nikdy netroufl.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.