Tuesday 11 September 2018

Káva reishi

Ochutnejte chuťově podmanivou kávu, čaj nebo čokoládu s houbou Reishi , která pozitivně působí v rámci prevence a při léčbě běžných i vážných onemocnění. Huba Reishi (Ganoderma Lucidum) nazývaná aj ako huba mladosti sa stala súčasťou obľúbeného nápoja, ktorým je káva. Reishi káva je výborným spoločníkom pre ľudí trpciacich na srdcovo-cievne ochorenia, čiže „tlakárov“ ale i pre diabetikov, nakoľko reishi pomáha regulovať hladinu cukru.


Táto káva vás podrží aj vtedy, . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Tradiční čínská medicína. Virtuální kavárna, e-kavárna. Výdělek na internetu, pro důchodce.


Nabízíme Vám prvotřídní kávu arabica s výtažkem z houby ganoderma ( reishi , lesklokorka). Proč byste měli tuto kávu vyměnit na kávu, kterou jste až doteď pili? Různé alternativy kávy Vás skutečně chuťově nemusí uspokojit.


Káva s ganodermou je v tomto směru výjimkou. Poskytuje intenzivní aroma, bohatou pěnu a chuť .

Neobsahuje syntetická barviva ani konzervační látky. Je mimořádně osvěžující a zdravá. DXN Lingzhi neobsahuje cukr a doporučuje se těm, kteří potřebují snížit příjem cukrů. Red Reishi je instantná porciovaná čierna káva lahodnej chuti obohatená extraktom huby červená Reishi , ktorá pôsobí priaznivo na žalúdok a krvný tlak. A to díky houbě Reishi , královně léčivých rostlin, která se řadí k nejstarším a nejpoužívanějším přírodním léčivům tradiční čínské medicíny.


Houba Reishi (lat. Ganoderma lucidum, česky Lesklokorka lesklá, japonsky Reishi , čínsky Ling-zhi) obsahuje téměř 2výživných látek, . Ano, takovou kávou je káva s přídavkem vzácné léčivé houby Reishi , zvaná též jako Ganoderma, Lingzhi či Lesklokorka lesklá. Pokud se tedy nechcete zřeknout požitku pití kávy a přitom chcete pečovat o své zdraví, v kávě DXN najdete řešení. Má blahodárné účinky na zdraví a mimo jiné DXN vyrábí i další produkty s . Houba Reishi použitá v kávě je speciální směs pěstovaná v Asii a nijak neovlivňuje vůni ani chuť kávy. V tomto produktu je použita pouze té nejvyšší kvality.


Jedlá houba z Dálného východu , která v překladu znamená „ božská houba nesmrtelnosti“. Obsahuje velké množství látek – osm esenciálních aminokyselin, . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma zdravá káva s reishi. Někdo zkušenost s touto kávou a jestli má opravdu účinky, které slibuje. Arabica mletá z kávových zŕn.


Nepražená zelená káva má vyšší obsah kyseliny chlorogénovej v porovnaní s praženou kávou.

Kyselina chlorogénová podporuje spaľovanie tukov, znižuje objem premenených uhľohydrátov na tuky. Spolu s Reishi je výborným antioxidantom, pomáha pri detoxikácii organizmu . Dnes ušetríte € vďaka zľave. Vychutnejte si jedinečně spojení kávy a blahodárné Reishi (Ganodermy).


Zdravá káva Reishi káva - DXN, Liberec (Liberec, Czech Republic). Káva lahodnej chuti, s obsahom extraktu huby ganodermy lucidum – pečiatkový hríb. Má priaznivé účinky na ľudský organizmus. Luxusná instantná káva s reishi hubou z Malajzie, vhodná na chudnutie.


Red Reishi je instantní porcovaná černá káva lahodné chuti obohacená extraktem houby červená Reishi , která působí příznivě na žaludek a krevní tlak. Naša zdravá káva má mimoriadne priaznivé účinky na ľudský organizmus. Extrakt z Reishi sa používa ako súčasť liečby pri: -posilnení imunitného .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.