Thursday 6 September 2018

Jak vymalovat dětský pokoj pro kluka

Tyto zásady platí pro pokojíčky určené dětem předškolního věku, ale i pokoj dospívajících dětí by se jimi měl řídit. S přibývajícím věkem našich ratolestí je ovšem nutné přistoupit k jistým úpravám. Ačkoliv se základní prvky v pokoji nemění, od určitého věku by . Protože syn jde za pár dní do první třídy a doposud měl společné bydlení se sestrou, bylo načase ten klučičí pokoj vylepšit.


Původně jsme doma každý pokoj malovali pouze jednou barvou. Do dětského pokoje se nám ale osvědčilo použít barvy dvě, pro kluka snad nejsou lepší tyto .

Prohlédněte si velkou fotogalerii s návrhy dětských pokojů a inspirujte se při zařizování dětského pokojíčku pro vaši ratolest. Já jsem ještě dětský pokoj nedělala : lol: , ale pokud chceš jednu barvu, tak třeba oranžová, zelenkavá, žlutá. Chlapci zase potřebují vybouřit své nastřádané hormony pomocí sytějších odstínů modré a zelené v kombinaci s nejrůznějšími plakáty svých oblíbených kapel a žen. Vyvolává radost a veselí, působí přátelsky a hřejivě.


V oranžově vymalovaném pokoji, například s bílým stropem, bude vaše dítko rádo pobývat, ať už se bude učit, nebo odpočívat. Oranžovou bychom do dětského pokoje dávat . Základem všech dětských pokojů jsou barvy. Je důležité, aby se kluci ve svém doupěti cítili dobře, proto výběr barev nechejte na nich.

Nic se však nemá přehánět, proto pokoj nevymalujte v barvě pořízeného nábytku. Typické klučičí barvy, jako je modrá, zelená a . Růžová pochopitelně pro děvčata, modrá pro chlapce. Jak vymalovat dětský pokoj pro kluka ? A to ať už jde o oblečení, výbavičku, nebo třeba výmalbu pokoje.


Pokud vám ale zaběhnutá jednobarevná monotónnost nevyhovuje, a rádi byste klasické barvy nakombinovali s dalšími, poradíme, které budou nejlepší. Pro děvčátko, kluka , nebo i pár. Velmi pěkné je, pokud v dětském pokoji vymalujete část zdí jednou barvou, zbytek barvou odlišnou.


U dětských pokojů pro kluky převládají především kombinace modré a zelené barvy. Pokud si však nevíte rady a váháte nad tím, zda je vhodné dětské pokoje vymalovat barevně či nechat bílé, zda pořídit nábytek přírodních . Všechny varianty jsou součásti zboží a můžete je měnit, kdykoli se Vám zlíbí. Vybrat si můžete úchyty v bílé barvě, bílo-růžové nebo bílo-modré.


S bílým nábytkem COMBEE můžete vymalovat dětský pokoj veselými barvami a vytvořit originální dětský pokojíček pro holky i kluky podle jejich představ a přání. Dětský pokoj by měl být hlavně veselý. Proto se vyhněte příliš obyčejné bílé a smutným tónům béžové, hnědé či šedivé, ale vsaďte na světlé pastelové odstíny.


Při volbě barvy do dětského pokoje samozřejmě hraje roli také to, zda je vaše ratolest holka . Fotografie plné inspirace pro vaše bydlení.

Zařídit dětský pokoj není jednoduchá záležitost. Připravili jsme pro vás pokojíčků pro kluky i holčičky, navržených designéry. Najdete tu spoustu tipů i vychytávek, které se vám budou hodit. Velkou roli hraje rozměr a orientace místnosti,.


Nezapoměňte, jak jsou pestrobarevné hračky, barevnost stěn i nábytku řešíme už s vizí budoucího zabydlení pokoje. U jednoho dítěte ve velkém pokoji se můžeme více. Modro-zelený pokoj pro kluky.


Dává přednost jednoduchosti a přeje si, aby nábytek čtyřletému synovi a devítileté dceři vydržel ještě řadu let.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.