Thursday 2 August 2018

Masážní lehátko skládací bazar

Chvilku na masáže a poté na. Kč , České Budějovice Vyšetřovací - masážní stůl, lehátko Vyšetřovací stůl, v dobrém stavu, pevně drží, běžné známky opotřebení, na. Lehátko bude k vyzvednutí od. K lehátku je k dispozici přepravní obal, nastavitelný podhlavník ve tvaru U, dvě postarnní područky, opěrka na ruce pod hlavovým dílcem, otvor na obličej včetně zástrčky. Prodám skládací masážní lehátko béžové barvy.


Manuální výškové nastavení lehátka Z. Doba dodání (od obdržení platby): 1-dny. Chcete získat masážní lehátko levnější a nevadí Vám menší estetické chybičky nebo chybějící příslušentsví? Všechny masážní stoly v sekci Bazar jsou nové a nepoužívané! Velké slevy na malé chyby ! Medicalem je Váš dodavatel zdravotnického a masérského vybavení. AKCE: Objednejte si do 31.


TANDEM Basic a doručíme Vám ho zdarma! Dvoudílné hliníkové skládací masérské lehátko Balnea A2D BIC (s krásným dvoubarevným čalouněním). Hledáte skládací masážní stůl? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Nepoužívané, leží mi doma ladem… Hmotnost: kg Šířka: cm.


Nastavitelná výška: – cm. Vhodný na mobilní masáže , do salonu či domácí masáže , navíc ušetříte za veškeré doplňky . Nabízím k prodeji kosmetické- masážní lehátko s dřevěnou podestou, dřev. Internetový bazar , inzeráty, inzerce zdarma.


Masérská křesla, stoly a lehátka , vše pro pedikůru. Cena: Vypis: NabídkyPoptávky Vše. Masáže a pedikůra- inzerátů. Proč byste si kupovali dvoudílný masážní stůl, když se za stejnou cenu můžete pořídit trojdílný, což to znamená, že máte více možností, jak masážní stůl nastavit i více možností pro maséra. Masérský stůl, masážní lehátko , skladem poslední kus za tuto cenu.


Nabízíme komplexní a širokou nabídkou lehátek a stolů určených pro zdravotnictví. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Jídelní stoly a židle bazar v Praze na si jistě vyberete. Skládací masážní lehátko dřevěné 2- dílné béžové kupte za bezvadnou cenu na doprava zdarma. Nábytek do masérský stůl LEMA-vyrobené z tvrdého dřeva Výraznými přednostmi pro tato skládací masážní lehátka jsou . Nejprodávanější masérský stůl pro maséry v ČR. Nejširší výběr modelů a barev na trhu.


Prodáváme masážní a vyšetřovací lehátka a skládací stoly. SPA, hot stones, lávové kameny. Nabízíme produkty pro lázně, nemocnice, hotely, solární studia.


Spotřební materiál pro zdravotnictví, rehabilitaci a wellness. E-light, RF, kosmetické přístroje, vibro plate, vibrační plošiny, lymfodrenáže, lymfodrenážní přístroje, masážní křesla, masérské stoly skládací a motorické, detoxikační ná. Inzerce, bazar , profit, prodej Pro hledané masážní léhátko hydraulické nalezeny. Kosmeticke a masazni lehatko.


Nábytek, bydlení, inzerce bydlení, bazar nábytku, kuchyně, zahrada, židle, stůl, obrazy Set zástěr vel. Tandem a doručíme Vám ho zdarma! Stolek konferenční černý.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.