Tuesday 5 June 2018

Jak ozdobit krabici od bot

Existuje mnoho způsobů, jak proměnit krabici od bot v zábavnou hračku pro děti. Bludiště je jedním z nich. Na jeho výrobu potřebujete pouze vrchní víko od krabice, pár brček a lepidlo.


Než se do hry pustíte, ujistěte se, že je start a cíl pečlivě přilepen. Jak jednoduše a kreativně proměnit krabici od bot v organizér na knížky, sešity a propisky.

Potřebujete dát vašim věcem v domácnosti větší řád a mít je uklizené na jednom místě? Nejlepším pomocníkem jsou pro tuto příležitost úložné boxy. Nemusíte však pro ně hned běžet do obchodu, stačí když využijete pár starých krabic třeba od plen, bot nebo dárkových balíčků. Látkové krabice jsou přeci jen něčím zajímavější a navíc textil ochrání krabici proti oděru lépe než nátěr či papírový přebal.


Možná si myslíte, že se jedná o další způsob, jak využít krabice pouze k uspořádání a organizování. Tyto nápady jsou ale mnohem originálnější. Originální krabice na suvenýry z cest.


Začneme jednoduchým způsobem jak z obyčejné krabice od bot uděláme originální krabici pro cestovatele.

Právě pro vás a také pro všechny, kteří rádi tvoříte nové dekorace i praktické doplňky do domácnosti, přinášíme pěkných námětů, co se dá z krabic od bot vyrobit. Napište nám do komentářů, . Tavnou pistolí ozdobíte i krabici od bot. Možná jste si už říkali, že si pořídíte domů lepicí tavnou pistoli.


Tu, kterou používají hlavně floristé při vazbě kytic. Uděláte dobře, protože rozehřátou plastovou hmotou lze leccos slepit. Autor Veronika Pilařová. Archivujete si fotografie, vstupenky, drobné suvenýry z . Koupili jste si nové boty a nemáte ponětí, co by se dalo dále podniknout s krabicí , ve které jste si je přinesli domů? Jejich místo rozhodně není v odpadkovém koši.


Ukážeme Vám spoustu krásných nápadů, ze kterých si nakonec nebudete ani moci vybrat. Nechte se inspirovat těmito jedinečnými nápady, jak přetvořit staré . Návod jak vyrobit labyrint z krabice od bot : Vnitřní i vnější boky víčka krabice (tato pevná je od obuvi Baťa) můžete ozdobit washi páskami. Potřebujete: krabici od bot s víkem, jako předměty na házení několik dřevěných korálků, dřevěné kostky o trojúhelníkovém a čtvercovém půdorysu, případně barevnou samolepicí fólii.


Pokud chcete, můžete krabici ozdobit kolem dokola samolepicí fólií (ale nepřilepujte víko ke krabici ). Oblíbeným estetickým a současně velmi praktickým doplňkem interiéru jsou dekorativní krabice. Vyrobit si je můžeme i sami.

I obyčejná krabice od bot může ozdobit domov. Taky se mi líbí takové košíčky buď z pedigu, nebo papírových ruliček, ale to bych se nedoplatila a sama na pletení nemám moc času, dělala bych to asi 10let :D Uvítám každý. Myslím že Hofka myslela třeba krabice od bot atd a polepit je nějakým barevným papírem, vzorem. Tak jako šaty dělají člověka, obal ovlivňuje vnímání dárku. Praktický předmět získá potřebný lesk, i levná drobnost v nápaditém balení působí luxusně.


Navíc i sám obal může být zároveň dárkem. Pokud si vytvoříte osobitý styl, vaši blízcí poznají, že dar dostali právě od vás. V posledních letech je patrný . Zde je krátký návod jak krabici vyrobíte: Najdete doma krabici z plastu, nebo od bot nebo nějakou dřevěnou.


Pokud je z plastu, stěny oblebíte, tak aby světlo neunikalo ven, ale soustředilo se jen na hořejší průhlednou stěnu. Dovnitř pak dáte zdroj světla, nejlépe LE aby nevytvářelo teplo. Připravili jsme pro vás tipů, jak si uspořádat knihy a ozvláštnit knihovnu.


My vám dnes přinášíme unikátních tipů, jak si knihy nejen seřadit, ale také ozdobit. Návod jak jednoduše předělat krabici od bot na dekorativní box v přírodním stylu. Papírové vánoční ozdoby,papírová hvězda, návod na hvězdu, jak vystřihnout hvězdu z papíru . Doma se mi začaly hromadit krabice od bot a od jiných věcí a nevěděla jsem, co s nimi a vyhodit jsem je nechtěla.


Pokud máte nějaký dárek, který není moc “ skladný” a špatně se balí, toto mi přijde jako skvělý nápa jak dárek efektivně a hezky zabalit, aby vypadal skvěle i při jeho případné “netvárnosti”!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.