Tuesday 10 April 2018

Kuchyně sconto recenze

Ahoj všem, nemáte někdo kuchyň ze Sconta ? Jaké jsou vaše zkušenosti, je kvalitní? Minulý měsíc jsme byli v Ikee, kde nám spočítali kuchyň a chtěli jsme se jet ještě podívat do Sconta - teď tam mají slevy na plánové kuchyně. Konkrétně se nám líbí kuchyně Bibiana nebo Katy. Udělají Vám také jako v . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušennost s nákupem kuchyně ze Sconta ? Cca 7m kuchyně bez spotřebičů vychází na 100. Cenově i skladově dostupné, hezký design, jinde třeba 5-týdnů, jen ta kvalita. E-shop SCONTO Nábytek má na Zboží. Obchod hodnotilo lidí. Lidé nejčastěji hodnotí cenu zboží, rychlost dodání, spolehlivost , komunikaci a zda bylo zboží doručeno v pořádku.


Zdravím, čeká mě zařizování kuchyně a líbí se mi linka ze Sconta , konkrétně Lifestyle. Při čtení nejrůznějších diskuzí o Scontu a jejich kuchyní jsem narazila na velké množství nespokojených zákazníků, nicméně všechno to byly diskuze zhruba roky staré. Ahoj, my máme ze Sika kuchyn. Vzhledem k tomu, že cena mé . Vyrábí se to vždy na místě dle značky kuchyně , my máme decodom a jsme spokojeni. Prošli jsme SIKO, JENA nábytek, ASKO a SCONTO a zadali všem stejný návrh naší kuchyně.


Vyhráli to ze SIKA, jelikož nabídli slevu a zdarma montáž a dopravu. Na internetu jsem náhodně narazila na informaci o bodovém systému ve SCONTU a KIKA při určování cen kuchyní. Je tato informace pravdivá, nebo je to lež? Docela mne to zaskočilo, máme u nich vyhlídlou kuchyň , nerada bych zaplatila přemrštěnou cenu.


Kuchyně ze Sconto nábytek. Jeli jsme se podívat na pobočku v Praze na Stodůlkách. Strašně se nám zde líbily dvě kuchyně (tuším, že byly také z Německa, ale ruku do ohně za to nedám). Lado, mrkni se na Interiery4U ti dělají moc nádherné kuchyně :) žena si teda nestěžuje a já jsem spokojený :) fakt jsou šikovní, třeba tě budou alespoň. Ve správný čas nám přišel do schránky leták ze Sconta , kde měli tou dobou akce na kuchyně.


Známý má kuchyni z Paulline v Šumperku a je spokojený. Nemusí tak řešit kuchyň z obchodu na druhém konci republiky. Jezdit kvůli kuchyni do Ostravy, Brna nebo Prahy je pro mě osobně . V každém případě třeba ve Scontu najdeme tak jednu dvě věci, které by se přinejhorším daly, ze zbytku naskakuje husí kůže při představě mít to v bytě:-) A co se týče.


Tu sice privezli, ale bez suplat. No nic podame reklamaci a do mesice musi byt suplata tady. Po mesici nic, volam na reklamacni oddeleni Sconta , kde jakysi pan Mizerak slibil ze udalost vysetri a zavola mi. Za tyden volam znovu jak to vypada, . K truhláři, nebo do studia?


To je otázka, kterou řeší asi každý, kdo uvažuje o nové kuchyňské lince. Samozřejmě rozhodující je cena. Jenže i když truhláři bývají zpravidla levnější, velká studia často přijdou se speciální, výhodnější nabídkou. Podle čeho se tedy rozhodnout?


Moderní design, kvalitní materiály, precizní zpracování. Hodnotenia, recenzie, zľavy a ďalšie informácie o obchode SCONTO Nábytok, s. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny IB kuchyně , Šilheřovice. Inspirujeme k nákupu krásného nábytku a dekorací.


Sconto nábytek 4Home Butlers Helcel nábytek Jena nábytek Bonami Proděti Siko SuperMobel Pěkný nábytek.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.