Thursday 12 April 2018

Bytový designer praha reference

V kategorii Architekt máme. Náš portál funguje v celé ČR, tj. Bytový architekt, Praha. Ahoj, prosím nemáte zkušenosti s nějaký dobrým bytových architektem nebo studiem? Interiérové studio Tomáše Marxe, Praha – reference : návrh kuchyně Praha , výroba kuchyně, proměna bytů, rekonstrukce bytu , ložnice, návrh dětské pokoje, návrh obývacího pokoje, koupelny, minimalistický styl, návrhy interiérů Praha , výroba nábytku na míru, originální nábytek, návrh interiéru, návrh koupelny Praha.


Ahoj Holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s bytovým architektem. Plánuje provést rekonstrukci bytového jádra a řekli jsme si s rodinou, že by bylo dobré, kdyby nám některé prvky zpracoval bytový architekt. Proto chci na radu architekta, který mi pomůže s dispozicí, případně bych chtěla i radu designéra , protože v bytě je velice málo světla.


A teď k samotné otázce - jaké máte zkušenosti ? Stačí architekt na změnu. Ještě dodám, že se jedná o Prahu , protože to bude mít jistě vliv na cenu. Pokud předěláváte interiér vašeho bytu , domu či kanceláře nebo jste na samém začátku a zařizujete prázdný interiér a zvažujete možnosti jeho uspořádání, pak vám.


Profesionální návrháři interiérů v Praze , které uvádíme níže, mají bohaté zkušenosti a výborné reference a postarají se o to, abyste ve vašem interiéru snů. Mela jsem s ni asi osobní konzultace, ze kterých vzešly bezva nápady, navrhla nám tři skříně včetně rozkreslení pro truhláře, doporučila řemeslníky a stálo to 7. Nijak levné, ale udělala bych to znovu. Poradila nám fakt něco, . Všechny zdravím, chtěla bych se zeptat, nemáte někdo tip na šikovného a schopného bytového architekta nebo architektku z Prahy ? Potřebovali bychom udělat nějaké změny v našem 3kk, lépe využít prostor a přesunout ložnici do dětského pokoje a naopak.


V poslední době se setkáváme s tím, že mnoho lidí (bohužel i některá interiérová studia) zaměňuje pojmy bytový architekt“, interiérový designér “ a aranžér“. Zaměřte se na reference , délku praxe a požadované vzdělání. Tíhne klient k jednoduchosti? Je rád obklopen přírodními materiály? Má klientka ráda provensálký styl?


K tomu by se hodil industriální styl… Úkolem designéra v této fázi procesu je pochopit klienta z hlediska jeho stylových preferencí a doporučit mu např. Re: doporučuji použít bytového designéra. A pokud se me bude libit ruzova s fialovejma puntikama no tak si to tak vymaluju at se designer stavi treba na hlavu, je to muj byt, nedam si tam treba cernou jen proto ze to je. Tri pary prestavujici a zvetsujici male domky za Prahou nijak zvlast nepocitaji s uloznymi prostorami. Vylepšete interiér svého bytu či domu.


Výběr z mých návrhů a finálních realizací. Zabýváme se návrhy interiérů Vašeho bytu včetně podkladů pro samotnou realizaci projektu. Nabízíme kompletní zajištění projektu rekonstrukce interiérů.


Váháte, zda si vzít na pomoc bytového architekta a designéra při návrhu vašeho nového i rekonstruovaného bytu ? Ráda bych Vás přesvědčila, že spolupráce s bytovým architektem nebo designérem na tvorbě Vašeho interiéru, kde s největší pravděpodobností strávíte významnou. Koupili jsme s manželem byt v Praze v původním stavu a během příštího roku bychom chtěli zvládnout jeho rekonstrukci. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma bytový designer. Velké části máme hotový, chybí ale pár detailů jako jsou závěsy, koberečky, dekorace a pod.


Profesionální přístup a především někoho, kdo vyslechne Vaše přání a potřeby, které na základě svých zkušeností přizpůsobí Vašemu prostoru i finančním možnostem. Fotografie z vybraných realizací viz REALIZACE). Projekt interiéru mezonetového podkrovního bytu , PRAHA.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.