Thursday 22 March 2018

Restaurace praha 2

V Praze jdete na jistotu, protože s námi vybíráte z těch nejlepších restaurací. Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Ano, takhle jednoduché to je! Scuk je průvodce, kterému můžete věřit. Restaurace v Praze se těší na vaši návštěvu.


Představuje výběr těch nejlepších podniků na základě stovek recenzí od prověřených hodnotitelů a tisíců návštěv spokojených zákazníků. Seznam restaurací v Praze - doporučené restaurace na Novém Městě, Vinohradech a Vyšehradě. Prohlédněte si nabídku, hodnocení a fotky u 1podniků v Praze Vinohradech. Přímé kontakty na podniky.


Praha , Prague, Náměstí Míru 1 francouzská kuchyně, french cuisine. Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Tradiční Česká restaurace navazující na bohatou tradici legendární Vinohradské hospody Kravín. D prohlídka restaurace klikněte zde. Přijďte ochutnat chutná a originální jídla, která pro vás každý den připravujeme.


Pestrá polední nabídka samozřejmostí. Rádi Vám jídla zabalíme s sebou. Vegetariánská a veganská restaurace jen pár kroků od I. Kokosové mléko, jackfruit, pandanový list, . Zažíjte setkání legendárního piva a tradiční kuchyně na místě, které dýchá historií.


V Bílé krávě se přenesete do přátelské atmosféry francouzského venkova, přestože jste jen pár metrů od Václavského náměstí. To, co bychom Vám chtěli zprostředkovat nejvíc, je radost a potěšení, kterou Francouzi pociťují z dobrého jídla, pečlivost a fantazii při jeho přípravě a úctu a soustředěnost při jeho konzumaci. Staročeská restaurace Pod Smetánkou na Praze Vás víta a přeje dobrou chuť. Jsme nekuřácká restaurace ! Místo restaurace U Bulínů na rohu Francouzské a Budečské bylo v následujích letech holičství, policejní služebna a sklad obilovin. Tagliatelle s hříbky a dýní ve smetanové omáčce.


Spaghetti alla Guazzetto (mořské plody). Vítejte a zároveň se nechte přesvědčit, že v naší restauraci Vám nabídneme převážně českou domácí kuchyni připravenou podle tradičních receptur z kvalitních surovin. Zároveň jistě oceníte, že zde nepoužíváme jakékoliv umělé náhražky a dochucovadla, což je naší prioritou k Vaší . Bohužel jsme nenašli žádný inzerát. Jakmile se objeví nemovitost podle vašich představ, dáme vám vědět e-mailem. Stačí si nastavit hlídacího psa.


Po 10-ti letech provozu se koncept italské restaurace Aromi rozšířili v nových prostorách o otevřenou kuchyni a bistro, které se večer promění v bar, kde budete moci po večeři pokračovat v zábavě. Naše restaurace se nachází v lokalitě Praha na adrese Náplavní v bezprostřední blízkosti Jiráskova náměstí. Prostory jsou rozděleny na kuřáckou a nekuřáckou část.


K dobrému jídlu čepujeme Prazdroj . A, 150gVepřová krkovička sous-vide na grilu s omáčkou z hrubozrnné hořčice a gratinovanými brambory (AAAA10). C, 150gSmetanová koprová omáčka . Najdete u nás kvalitní Plzeňský ležák přímo z tanku!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.