Wednesday 14 March 2018

Profesionální kosmetické přístroje

Najdete zde rozmanité druhy zařízení, například Diamantovou Mikrodermabrázi, přístroje pro Mezoterapii, radiofrekvenční (RF) zařízení, přístroje na hubnutí, elektrostimulační kosmetické přístroje a mnoho dalších. Ručíme za kvalitu našich přístrojů : Přístroje osobně testujeme a teprve po prokázání jejich funkčnosti a spolehlivosti je nabízíme Vám! Staráme se o Vás: U nás si můžete zdarma vyzkoušet proceduru s využitím přístroje , který Vás zajímá!


Jsme tu pro Vás: Zaškolíme Vás zdarma a současně od nás obdržíte i certifikaci k. Prodej kosmetických přístrojů.

Nizké ceny pro prodej kosmetický přístroj, estetické přístroje , hubnoucí přístroje. V této kategorii najdete profesionální kosmetické přístroje pro carboxy terapii, ultrazvukovou kavitaci, liposukci, frakční lasery, diodové lasery, radiofrekvenční přístroje a další profesionální vybavení kosmetických salónů. Profesionální kosmetické přístroje pro použití v salonech i pro běžné domácí použití. Bavlněné filtry do přístroje QUATRO (AS).


Dermaroller SONOBELLA 5mm (5jehliček). IPL fotoepilace a fotoomlazení - Espil 2v1. Espil 2vje profesionální kosmetický přístroj založený na intenzivním pulsním světle - IPL.


Odstraňuje chloupky, působí proti stárnutí, vráskám i pigmentovým skvrnám.

Kosmetické přístroje nabízíme jak elektronické, tak i mechanické. Námi nabízené kosmetické pomůcky můžete používat v klidu domova i na pracovišti, poskytnou Vám špičkovou kosmetickou péči na nejvyšší úrovni. Mnohé kosmetické pomůcky a přístroje z této sekce používají profesionální kosmetická centra.


Moderní technologie a kosmetologie jsou ruku v ruce u značky Panestetic, která vyrábí přístroje pro péči o pleť a tělo. Užijí je profesionálové v salónech krásy, welness centrech i lázních. Cenově dostupné přístroje na špičkovou kosmetiku.


Teď už i Vy už můžete používat špičkové přístrojové vybavení na kosmetiku. Poskytujte svým klientům exklusivní péči o pleť. Používejte ošetření diamantovou mikrodermabrází. Diamantová mikrodermabraze je v současné době v USA nejžádanější metodou neinvazivní . Vytvořili jsme značku Yourspa pro uspokojení potřeb individuálních zákazníků a profesionálních kosmetických salonů. Od začátku se dynamicky rozvíjíme a neustále rozšiřujeme nabídku našich profesionálních produktů.


Rychlé odeslání do hodin. PIČKOVÉ PROFESIONÁLNÍ KOSMETICKÉ PŘÍSTROJE Značka Cos-Medico, to jsou moderní kosmetické přístroje a technologie nejvyšší kvality. Provádíme individuální školení na veškeré profesionální kosmetické , rehabilitační a masážní přístroje - objednávejte přímo u ing.


V kosmetickém salonu v Českých Budějovicích používáme profesionální kosmetické přístroje. Pomocí utrazvukové špachtle dosáhnete dokonalého ošetření pleti.

Všechny přístroje mají CE certifikaci a jsou schváleny pro domácí použití, kvalitou odpovídají profesionálním přístrojům pro salony. Nabízíme přístroje ultrazvukové, masážní, kosmetické. Přístroje jsou díky své ceně a kvalitě dostupné nejen pro kosmetické . Face Cleansing Pro Imetec je profesionální sonický vibrační nástroj na ošetření a revitalizaci pleti.


ATACHE, mikrojehličková microneedling mesoterapie, séra a koktejly, IPL, kosmetické přístroje , cosmedico Msystem oxyhydropeeling lupy laser astar polaris.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.