Tuesday 27 March 2018

Pracovna doska na mieru

Naše kuchynské pracovné dosky prešli dôkladným testovaním, preto na ne poskytujeme 25-ročnú záruku kvality. Vyberte si z hotových pracovných dosiek, ktoré si hneď môžete odviezť domov, alebo si zvoľte pracovnú dosku na mieru. Pracovné dosky ponúkame s povrchovou úpravou z laminátu, dreva, akrylu a kremeňa. Drevený nástenný panel s kovovou tyčou s kuchynským náčiním za bielymi pracovnými doskami na mieru.


S pracovnými doskami na mieru si zariadite kuchyňu, ktorá sa prispôsobí vášmu priestoru.

Objednajte si presnú dĺžku a hĺbku, barové riešenie, oblé rohy alebo . OBI online a vo Vašej OBI predajni! Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Vyberte si z našej ponuky pracovných dosiek v rôznych atraktívnych vzoroch. Nájdete tu dosky v prírodných odtieňoch dreva ako je hruška, či jelša, kvetinový vzor, vzor mramoru či iného kameňa.


HPL laminátové pracovné dosky. Moderné, klasické a cenovo prijateľné kvalitné kuchyne, obývačky, komody, spálne, detské a študentské izby, kancelárie, predsiene alebo sedačky do vašej domácnosti. Moderný, klasický a cenovo prijateľný kvalitný nábytok a oficiálny e- shop slovenského výrobcu Decodom s najširšou ponukou nábytku a služieb na .

Správny výber pracovnej dosky v novej alebo rekonštruovanej kuchyni je teda nutným predpokladom, aby vznikla skutočná „kuchyňa snov“. Trendom pri riešení priestoru medzi . Dosky sú tvorené nosičom z drevotrieskovej dosky, na ktorej je nalisovaný vysokotlaký laminát v hrúbke mm. Laminát je natiahnutý cez prednú hranu – čím vzniká ukončenie, ktoré je odolné voči mechanickému namáhaniu a pôsobeniu vody. HPL pracovné dosky sú krátkodobo odolné voči zvýšenej teplote do 180° . Ahojte, potrebovali by sme na ostrovcek dosku hlboku 100cm, akurat ze sme si vybrali dekor (bude pouzity aj v inej casti kuchyne a aj dalej v obyvke) javor medovy a ten som nasla len u EGGERa max do hlbky 92cm, inde ho neviem najst ani nic podobne.


Ak si neviete vybrať akú pracovnú dosku si do Vašej kuchyne zvolíte a chcete mať to najlepšie za správnu cenu, skúste si nechať poradiť od našich skúsených dizajnérov, ktorí Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke pracovných dosiek, ktoré ponúkame: Dokončiť nákup. Maximálna dĺžka dosiek je 4. Pracovná doska – všetko čo potrebujete vedieť o vašej novej pracovnej doske. Taktiež vykonávame úpravy pracovných dosiek ako zužovanie, hranovanie, výrezy na drez a batériu, atypické formátovanie ako je zaoblenie pracovnej dosky, lomený rez a podobne. Laminátom potiahnutá doska sa osvedčila ako ideálny materiál na vysoko namáhané plochy.


Hovorí za ňu aj ľahká údržba, maximálna tvorivá . Musia odolávať ostrým nožom, horúcim hrncom, rozliatej vode a iným mechanickým zaťaženiam. K tomu musí byť zdravotne nezávadná a musí sa dať hygienicky udržiavať. Preto odoberáme pracovné dosky od osvedčených výrobcov ako sú Wodego GmbH, . Kuchynská pracovná doska je najviac namáhaným prvkom každej domácnosti a preto jej návrh vyžaduje veľkú pozornosť.

Kameň je pre tento účel jednoznačne najvhodnejším. Vždy je výsledkom pracovná doska vyrobená na mieru podľa individuálnych požiadaviek každého zákazníka. Výber materiálu a konkrétneho . Pri jej výbere treba klásť dôraz nielen na jej vysokú odolnosť, ale aj hygienickosť. INDECO je už takmer rokov synonimem pre nábytok na mieru.


A takmer na 1 to platí aj vo výbere materiálu pre pracovnú dosku Vašej novej kuchyne na mieru. U nás si vyberiete na pracovnú dosku kuchynskej linky ľubovoľné materiál. Jedná sa o základný a najlacnejší materiál pre.


Príslušenstvo: PVC tesniace lišty, hliníkové spojovacie profily, spojovač . Kamenné kuchynské pracovné linky a dosky robené na mieru s nádychom luxusu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.