Tuesday 27 March 2018

Ochranné sklo samsung s7 edge

Ochranná tvrzená skla, fólie na displej a další příslušenství pro mobily, tablety, hodinky a náramky Samsung. Pokud vlastníte mobilní telefon Samsung Galaxy SEdge určitě oceníte tento praktický doplněk, díky němuž ochráníte displej vašeho telefonu. Pod označením CELLY Glass se skrývá velice odolný a praktický skleněný kryt displeje. Ten je vyroben ze speciálně zpracovaného skla, které ochrání displej telefonu před . Vyniká totiž vysokou tvrdostí (9H), která zaručuje zvýšenou odolnost proti poškrábání i nárazům.


Přesto je tenké pouhých mm. Sklo se zaoblenými hranami díky svým vlastnostem rovněž zabraňuje tvorbě . Prvotřídní ochranné tvrzené sklo PanzerGlass PREMIUM renomované dánské značky PanzerGlass je ultimátní ochrana displeje smartphonu Samsung Galaxy SEdge. Je vyrobeno z temperovaného Japonského skla Asahi té nejvyšší kvality, tvrdosti a průhlednosti.


Na rozdíl od běžných skel, které jsou tvrzené chemicky, . Tvrzené sklo 3D pro Samsung Galaxy SEdge je nejúčinnější a nejlepší ochrana vašeho displeje před poškrábáním, poškozením a rozbitím. Díky tomuto zaoblenému sklu máte svůj display mobilního telefonu stále chráněný. Je vytvořeno přesně pro tento typ telefonu, proto cena odpovídá kvalitě a propracovanosti.


Prohlédněte si cenové nabídky na Epico Glass Tvrzené sklo pro Samsung Galaxy SEdge od obchodů na Zboží. Ochranné sklo PANZERGLASS bylo díky svým ochranným . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Speciální japonské tvrzené sklo pro ochranu displeje mobilního telefonu Samsung Galaxy SEdge. Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma. Speciální tvrzené sklo pro mobilní telefon Samsung Galaxy SEdge , které dokonale chrání displej telefonu, včetně okolních rámečků.


Disponuje ANTI- BLUE-RAY vrstvou, chránící oči před UV paprsky. Nekompromisná ochrana, ktorá nemá vo svojej cenovej kategórii konkurenciu na trhu, 4Smarts je stále o krok napred. Prečo kúpiť ochranné sklo 4Smarts : excelentná ochranná fólia 4Smarts pre Váš excelentný mobilný telefón fólia 4Smarts je tvorená hneď niekoľkými vrstvami spojenými v jeden dokonalý ce.


Sklo je maximálne transparentné a dokonale tenké, čím nenarúša vzhľad telefónu a neznižuje funkčnosť dotykovosti displeja. Sklo je vhodný prostriedok na ochranu vášho displeja pred škrabancami a puklinami. Neuvěřitelně odolné, vysoce kvalitní temperované sklo , zakřivené kolem okrajů vaší obrazovky, díky čemuž ji celou chrání.


Konečně nové, zakřivené tvrzené sklo invisibleSHIELD Glass Contour od firmy ZAGG. Kvalitní ochranné sklo pro displej Vašeho mobilního telefonu od společnosti Forever. Zajišťuje především ochranu proti škrábancům a odolnost vůči kapalným látkám.


Aplikace skla na displej je velice snadná a intuitivní. Tloušťka výrobku je pouhých mm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.