Monday 19 March 2018

Kuchynska pracovna doska na mieru

Naše kuchynské pracovné dosky prešli dôkladným testovaním, preto na ne poskytujeme 25-ročnú záruku kvality. Pracovné dosky ponúkame s povrchovou úpravou z laminátu, dreva, akrylu a kremeňa. Pracovnú dosku na mieru si dokonca môžete objednať so zabudovaným drezom.


Naplánujte si kuchynskú dosku na mieru v našom plánovači a získate aj približnú cenovú kalkuláciu. Ako postupovať pri kúpe pracovnej dosky na.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Nájdete tu dosky v prírodných odtieňoch dreva ako je hruška, či jelša, kvetinový vzor, vzor mramoru či iného kameňa. Vyberte si z našej ponuky pracovných dosiek v rôznych atraktívnych vzoroch. Moderné, klasické a cenovo prijateľné kvalitné kuchyne, obývačky, komody, spálne, detské a študentské izby, kancelárie, predsiene alebo sedačky do vašej domácnosti. Moderný, klasický a cenovo prijateľný kvalitný nábytok a oficiálny e- shop slovenského výrobcu Decodom s najširšou ponukou nábytku a služieb na . HPL laminátové pracovné dosky.


Ahojte, potrebovali by sme na ostrovcek dosku hlboku 100cm, akurat ze sme si vybrali dekor (bude pouzity aj v inej casti kuchyne a aj dalej v obyvke) javor medovy a ten som nasla len u EGGERa max do hlbky 92cm, inde ho neviem najst ani nic podobne. Ahojte, neviete kde by som vedela zohnať do týždňa, max.

Máme kuchyňu z Ikei, ale tam trvá výroba dosky na mieru 4-týždňov. Správny výber pracovnej dosky v novej alebo rekonštruovanej kuchyni je teda nutným predpokladom, aby vznikla skutočná „kuchyňa snov“. Trendom pri riešení priestoru medzi . Maximálna dĺžka dosiek je 4. Taktiež vykonávame úpravy pracovných dosiek ako zužovanie, hranovanie, výrezy na drez a batériu, atypické formátovanie ako je zaoblenie pracovnej dosky, lomený rez a podobne. Dosky sú tvorené nosičom z drevotrieskovej dosky, na ktorej je nalisovaný vysokotlaký laminát v hrúbke mm.


Laminát je natiahnutý cez prednú hranu – čím vzniká ukončenie, ktoré je odolné voči mechanickému namáhaniu a pôsobeniu vody. HPL pracovné dosky sú krátkodobo odolné voči zvýšenej teplote do 180° . Aktuálne trendovou možnosťou sú veľmi tenké pracovné dosky (už od mm) alebo, naopak, masívne alternatívy s hrúbkou okolo cm. Laminátom potiahnutá doska sa osvedčila ako ideálny materiál na vysoko namáhané plochy. Hovorí za ňu aj ľahká údržba, maximálna tvorivá . Pracovná doska dostáva v kuchyni najviac „zabrať“, preto pri jej výrobe na kvalite nešetríme.


Ak si neviete vybrať akú pracovnú dosku si do Vašej kuchyne zvolíte a chcete mať to najlepšie za správnu cenu, skúste si nechať poradiť od našich skúsených dizajnérov, ktorí Vám pomôžu zorientovať sa v širokej ponuke pracovných dosiek, ktoré ponúkame: Dokončiť nákup. Dôležitou súčastou kuchynskej linky, je pracovná doska. Okrem požiadaviek na jej odolnosť voči rôznym vplyvom ( voda, vysoké teploty, nárazy,), ktorým je pri práci v kuchyni vystavená, je samozrejme dôležitý aj jej vzhľad. Ponúkame vybrané pracovné dosky od viacerých výrobcov, ktoré .

Ponúkame Vám hneď dôvodov, prečo by ste sa mali rozhodnúť práve pre kuchynskú dosku z kameňa: 1. Luxus, ktorý si môžete dovoliť. Kamenná doska posunie Vašu kuchyňu na inú úroveň. Z estetického aj praktického hľadiska.


Dnes už v prijateľnej cene. Unikátnosť, ktorú vieme zaručiť.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.