Friday 23 March 2018

Cihlová zeď v interiéru

Jednoduchou alternativou na dosažení vzhledu neomítaného cihlového zdiva je použití cihlových obkladových pásků. Na stěně, sloupech, barech či krbech působí přirozeně. Věrně napodobují lícovou cihlu, mají nepravidelný tvar bez ostrých hran, jsou barevně různorodé a jejich povrch může být zcela . Někdo používá voskovou impregnaci na bázi včelího vosku anebo napouštěcí penetraci na očištěné cihly.


Vždy záleží na tom, zda chcete, aby výsledný vzhled cihel byl lesklý, suchý nebo matný případně, aby cihlová zeď vypadala jako mokrá.

Ať už vytvoříte v kuchyni cihlovou stěnu , středový sloupek nebo necháte přiznané cihly ukázat svou krásu na stropě, prostor jimi ozvláštněný bude vypadat vždy stejně harmonicky. Navíc tento materiál zachovává. Vnese do interiéru neotřelý design a dodá vašemu bytu punc nevšednosti. Dalších fotografií v galerii.


Cihlové zdi oživí jakýkoliv interiér. Cihly dokáží vdechnout neopakovatelnou atmosféru venkovskému i modernímu interiéru. Tento design si navíc v . Dnes většina lidí chce žít v útulném a mimořádném hnízdě, kde vládne láska a pohodlí.

A při vytváření stylových interiérů a neizbity v dnešní době, kdy zdánlivě vyzkoušeli všechny techniky a složení, je považován za není snadný úkol, zoufalí a talentovaní tvůrci naší doby prokázaly, že nic není nemožné pro ně. Ti, kdo mají k dispozici pravou cihlovou zeď , by měli po odstranění omítky dbát na důkladné očistění a vyspravení cihel, aby se nedrolily. Impregnace nebo speciální vosk . Je to ve starším domě, uvažujeme o podkroví a nechat ve štítech vidět ty cihly, ale určitě by to chtělo pořádně vyspárovat, to máš pravdu! V jakém pokoji to u vás plánuješ?


A budete tu zeď stavět, nebo už víš že tam je pod omítkou něco pěkného? U vás by to bylo pěkné v té prosklené verandě! Výrobce Luminta, kterého zastupujeme se pyšní s originálním a naprosto ojedinělým provedením lícové cihly. Cihla Ulster Tmavý imituje starou cihlovou oprýskanou zeď v interiéru i exteriéru. Jestliže skutečnou cihlovou zeď už odhalenou máte, měli byste ji zpevnit impregnací nebo voskem.


Cihly můžete nechat v jejich původní barvě. Lze je ale také přetřít a dát jim zcela jiný a méně tradiční barevný . Nebojte se v interiéru ukázat cihly. Autor: Zuzana Bohdalová. Získat v bytě opravdu výrazný prvek, který zaručeně zaujme jakoukoliv návštěvu, nemusí být vůbec složité.


Stačí oškrábat omítku a vystavit na odiv cihlovou zeď. Budete asi sami překvapeni, jak moc se prostor v místnosti změní.

Mnozí obyvatelé starých cihlových domů zjistili, že odhalení cihel je finančně výhodná alternativa, která navíc dodá jejich interiéru originální vzhled. Bydlíte-li ve starém cihlovém bytě a toužíte po přiznání cihel, zde je pár základních kroků. Inspirujte se článkem o zapojení cihlové stěny a obkladů v imitaci cihel do interiéru.


Postačí jedna zeď či dekorativní pás. Pokud nejste zrovna majitelem cihlového domu nebo bytu, lze využít cihly staré, například z bourání. Neměly by však být z hospodářských budov,. Obnažené cihly v interiéru se mi líbily vždycky. Hlavně jsou mi sympatické ty možnosti stylingu - obnažená cihlová zeď vás rozhodně nezavazuje k jednomu stylu.


Pokoj pak můžete stylizovat jako industriální, moderní, vintage. Vybrala jsem tedy obrázky . Je-li na vás barva cihel moc tmavá, můžete je natřít. Velmi často se používá bílá, což místnost prosvětlí.


Nezapomeňte na detaily, jako jsou lampy nebo nerezová kolečka na nábytku. Velkou měrou přispěje k dokonalému vzhledu i kovové schodiště. Pro obklad stěn v interiéru se používají cihlové pásky, jejichž použití není o nic složitější, než aplikace tapet. Jak moc velká plocha bude.


Jednou z komplikací by mohla být tíha obkladů - nejsou nejlehčí, srovnávat se dají s běžnými obkladačkami, proto se nehodí na každou zeď. Díky dekoru se jak cihlové. Акцентированная zeď – nádherný prvek interiéru , který lze použít v mnoha různých případech. Zejména cihlové zdi v interiéru může sloužit jako originální důrazem a zajímavé стилистическим doplněk.


Dobrý den, tímto poptávám realizaci obkladu „cihlové zdi“. Provedení - něco jako na fotce. Cihla v interiéru kuchyně byla používána po mnoho staletí, a je stále jedním z populárních materiálů v dlaždice módy.


V průběhu času, namísto přírodních cihel pro dokončení ocelové dlaždice, to napodobuje.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.