Monday 26 March 2018

Alkoholové hry

Přinášíme TOP žebříček alkoholových her! Určitě se s námi podělte o další hry , které znáte a provozujete! Hoď si, vysrkni, nebo se svlíkni!


Ano, takhle můžeme přeložit hru , která je vhodná pro až osob. Její pravidla jsou naprosto jednoduchá, v podstatě se řídí výše .

Je před námi víken který bývá ve znamení nejrůznějších večírků či posezení s přáteli, jejichž součástí bývá samozřejmě alkohol. Co takhle si zpestřit víkendovou zábavu nějakými alkoholickými hrami? Abyste si mohli alkoholické hry zahrát, je k tomu zapotřebí minimálně dvou hráčů, což zpravidla nebývá . Alkoholové TGU (turkish get up).


Pán prstenů alkoholová hra. Ušetříte: 3Kč (– ). Společenská hra Party Drinko. Platí toto pořekadlo i pro hráče alkoholových her?

Takzvané alkohry se objevují na nejrůznějších party či oslavách naprosto běžně. Pokud znáte hru která zde není, napište nám ji. Střízlivý nás nedostanou. Doporučuji si hru nechat vytisknout barevně na A(případně A4) a nechat zalaminovat.


Cílem je dojít z domova do města a zase zpátky. Cestou na vás čekají různé příhody a soutěže. Ku každej letnej párty nepochybne paria priatelia, zábava, slnko a alkohol a vtipné darčeky ! Inšpirujte sa skvelými alkoholovými párty hrami, ktoré vám teraz prinášame.


Prvý hráč začne tým, že povie prvé písmeno abecedy a nejaké podstatné meno, ktoré na toto písmeno začína napríklad A ako . Hledáte alkoholové hry ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zažeň nudu s hrami v sudu! Skladem ks 2Kč.


Svátky klidu a míru jsou již minulostí, sváteční ležáky jsou vypity a mysl všech se pomalu obrací ke konci roku, času bilancování minulého a rozjímání nad budoucím. K tomu je samozřejmě nutné ožrat se poslední noc v roce jako dobytek . Základem hry jsou minimálně hráči, plné pivo a krabička zápalek.

Hra má naprosto jednoduchá pravidla. Ten z hráčů, který je na řadě, položí krabičku zápalek na hranu stolu a cvrkne do ní tak, aby se otočila minimálně o 360° a dopadla zpět na stůl. Každá strana krabičky má určitou hodnotu a podle toho . Přátelské posezení doma s přáteli se může změnit v pořádný večírek, když vyberete správnou hru , která vás nenásilnou formou donutí vypít trochu toho alkoholu. Párty hry rozšiřují pole hraní i mezi ty, kdo zpravidla moderní deskové hry nevyhledává. Hry jsou zaměřené převážně na komunikaci a zábavu!


Princip hry je jednoduchý - musíte dostat svoje čtyři figurky z hospody do domečku. ALBI alkoholové hry , ktoré sú ako stvorené na párty plné alkoholu. I Češi mají své alkoholové národní hry. Znáte třeba Člověče, napij se - obdobu Člověče, nezlob se, při níž se za vyhození pije panák? Nebo poměrně rozšířeného Macháčka?


Potřebujete k ní jen spoustu alkoholu a dvě kostky. První hodí a soupeř musí jeho součet na kostkách překonat, jinak pije.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.