Monday 26 February 2018

Rohový psací stůl masiv

Drevenynabytek-borovicemasiv. Design pro psací stoly z masivu U INTENA nábytek můžete vybírat z mnoha typů psacích stolů z přírodního dřeva. Jednotlivé modely se liší designem, materiálem a. Povrchově upraven ekologickým lakem.


Stůl obsahuje výsuvnou desku na klávesnici, tři.

Stylový psací stůl Venezia DM-VZ-018. Kč , Jablunkov psací stůl PEGAS 3S BOROVICE MASIV , rozměry 110x75x55cm, kvalitní produkt z borovicového masivu , bezsukové. Psací stůl 6Kč , Lužná. Masivní nádherný kus nábytku, kůže může být v černé, hnědé. Luxusní mahagonový psací rohový stůl.


Perfektní stav i vzhled. PC a psací stoly z masivu si můžete zakoupit buď s praktickým kontejnerem nebo i samostatně, kde se také nabízí možnost kombinace psacího stolu z masivu v jádrovém buku s bílou ve vysokém lesku. PC psací stůl masiv má vždy korpus vyrobený z melaminované dřevotřísky, nohy a pracovní deska jsou z masivu.

Pracovní rohový stůl , který je vyroben z kvalitního borovicového dřeva, které přinese do Vaší domácnosti tu správnou přírodní atmosféru a vůni dřeva. Základní borovicové dřevo je bez moření. Korpus je z desky dýhované smrkovou dýhou.


Rohový PC stůl K5 masiv smrk. V nabídce našeho obchodu najdete mnoho variant provedení dětských psací stolů. Na výběr jsou čtyři barevné varianty – olše, dub, ořech a bezbarvý lak.


Pro náročnější zde najdete také rohové stoly, dále typy se sklopnou deskou, či velmi praktické psací stoly . Produkt dánského výrobce - psací stůl Kent. Je vyrobený z dánské borovice a jeho povrch je lakovaný. Díky přírodnímu materiálu je kresba dřeva zřetelná. Pokud hledáte opravdu kvalitní dřevěný psací stůl , rohový psací stůl či PC stůl z masívu , tak jste na správném místě.


Protože víme, že psací stůl či PC stůl potřebuje každý školák, připravili jsme pro Vás pestrou nabídku psacích stolů z masivního borovicového dřeva, které se výborně hodí do dětského pokoje, studentského . Pestrá nabídka rohových i klasických PC psacích stolů za svělé ceny na MALL. PC stůl , masiv , borovice, lakovaný,moření,voskování,odstín, dvířka. Kvalitní dřevěné psací stoly vyrobené z borovicového masivu nejvyšší jakosti.


Použití dřevěného materiálu má celou řadu výho kterou ocení všichni milovníci tradičních materiálů. Tento psací stůl vám přinese kousek přírody přímo do vaší domácnosti, penzionu či.

Praktický dřevěný rohový psací stůl , PC stolek z masivního dřeva borovice BR1pacyg. PC stolek vybaven praktickými šuplaty, několika odkládacími poličky plus pojízdní deskou pro klávesnici. Moderní stolky z různých materiálů pro Váš počítač. Rozměr dřevěného PC stolku z. Od malých skladných stolků pro notebook až po široce vybavený PC stůl se spoustou šuplíků a dalších úložných prostor. Počítačové PC stoly, psací stůl masiv , rohový.


Dřevěný nábytek vyrobený z kvalitního borovicového masivu s povrchovou úpravou,kterou zajišťuje poctivá vrstva bezbarvého laku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.