Friday 16 February 2018

Návrh fasády

Návrh fasády v Cemix COLOR PLAN. Navrhněte si fasádu pomocí široké nabídky barev Cemix Duhově krásný. Stačí vložit fotografii vašeho domu a můžete dát prostor vaší fantazii.


Váši představu stačí zaslat obchodně-technickému poradci a obdržíte další informace k realizaci vašich představ. Společnost LB Cemix se dlouhodobě řadí mezi přední české dodavatele fasádních systémů, omítek a barev. Aktuálně to potvrzuje i novou jedinečnou online aplikací Cemix COLOR PLAN, která zákazníkům umožňuje navrhovat barevné řešení fasády domu.

Každý si tak může vyzkoušet roli . K vytvoření vizualizace fasády je zapotřebí vyfotografovat stavbu a fotografii jednoduše nahrát do aplikace. Vybrané plochy fasády lze obarvit do 3barevných odstínů vzorníku Cemix Duhově krásný a následně vybrat zobrazení dle požadovaného provedení omítky zatírané . Konečně online aplikace, kde můžete sami experimentovat a zkoušet jakou barvu by měl mít váš dům! Chcete vyzkoušet všechny kombinace barev fasády.


U architekta všechno trvá moc dlouho. Získejte konktrétní představu o tom, jak může Vaše nová fasáda vypadat. Investicí do grafického návrhu fasády se vyvarujete možnému zklamání po mnohdy neuváženém výběru fasádní omítky.

NAVRHNEME FASÁDU vašemu domu. Rádi, odborně, za dobrou cenu. Věříme, že návrh fasády a výběr samotné barvy je velice složitý. Barva ze vzorkovníku totiž nemusí odpovídat vaší představě na výsledné barvě domu. Jak už kombinace více barev fasády, tak už kombinace s barvou oken, podhledů, střešní tašky, tak i zařazení domu do zástavby mezi okolní domy.


Kvalitní materiály, které si sami dovážíme skladem v prodejněs nejširším sortimentem. Nabízíme vám tedy jako . Barevné řešení představuje nejenom správný výběr barevných odstínů, ale také jejich vzájemné sladění a barevná kompozice, která utváří celkový dojem. Naší službou zákazníkům, je umožnit tvorbu těchto návrhů jen na základě stávající fotografie domu a popisu základní představy barevných ploch na . Zapůjčíme Vám vzorník, ve kterém si vyberete barevné odstíny. Vypracujeme Vám grafický návrh, dle Vašich představ, který Vám ukáže jak dané odstíny fungují s Váší představou. Na dané odstíny Vám namícháme vzorky pro . Do návrhu fasády se můžete aktivně zapojit, vítané jsou vlastní návrhy i nápady.


Všem vašim přáním budeme naslouchat, aby výsledný efekt byl přesně podle vašich představ. Nemusíte se bát experimentovat, jelikož návrh se promítne pouze ve fotografii. Pokud vlastní představu nemáte a budete chtít nechat vizualizaci . Aby byl výsledný dojem vašeho domu shodný s vašimi představami, nechte si ještě před zahájením stavebních prací vypracovat v 3D programu, jak bude dům po nátěru vypadat.


Díky návrhu si můžete vyzkoušet jednotlivé barevné kombinace i materiály či fasádní.

Ukončení výroby QSB desekKronospan Jihlava ukončuje výrobu jednovrstvé dřevotřískové QSB deseky. Tyto deky se nahrazují třívrstvou dřevotřískovou. Nyní již nepotřebujete architekta na návrh fasády.


Vše si můžete sami navrhnout dle grafického programu . Specialista na zateplení. Bezkonkurenční ceny zateplení a fasádní polystyren.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.