Thursday 15 February 2018

Mikrovlnná trouba test 2015

Whirlpool AMW 4IX je mikrovlnná trouba vestavného typu, můžete ji tedy jednoduše začlenit do kuchyňské linky. Je průměrně, dostatečně účinná. Pozor na rozměry a objem – větší rozměry by mohly nasvědčovat velkému objemu, ten je ale průměrný.


Pro běžné uživatele stačí, pizzu si v ní ale asi jen tak nepřipravíte. Současné mikrovlnné trouby se chlubí, že toho umějí mnohem víc než jen ohřívat hotová jídla a rozmrazovat suroviny. Dnes už jsou v nabídce vybavenější přístroje , které nejen grilují kuře, maso, rybu či tousty, ale také pečou pizzu nebo sušenky horkým vzduchem.


V určitém směru tak dokážou nahradit běžnou troubu. I té přijde mikrovlnná trouba vhod. Rychle ohřát hladovým krkům jídlo od oběda nebo rozmrazit suroviny uskladněné v mrazničce. Příležitostí pro použití mikrovlnky je mnoho.


Ty vybavené grilem umějí navíc udělat toast, grilovat kuře nebo různé druhy masa či upéct pizzu. Namísto zdlouhavého ohřívání pokrmů na klasickém sporáku stačí jen naložit uvařené jídlo z lednice na talíř, vložit jej do mikrovlnné trouby, a za minuty můžete obědvat či večeřet. Na českém trhu se stejně jako jinde . Сохраненная копия Перевести эту страницу окт. Pro některé je dokonce hlavním přístrojem, který používají na přípravu jídla. Při jejím výběru rozhoduje cena, počet funkcí a velikosti.


Ale pozor, některé mají tak špatnou izolaci, že se o ně zvenku popálíte! Rozmrazování funkce, Ano. Rodičovská kontrola, Ano. Invertorová technologie, Ano.


Mikrovlnná energie, 9W. Moderní kompaktní vestavná mikrovlnná trouba od ověřeného výrobce s výbornými funkcemi s velkým vnitřním objemem l. Mimo rozmrazování jídel můžete dnes již v mikrovlnce grilovat, péct anebo vařit v páře. K dispozici je několik předdefinovaných programů a ty nejlepší . Na ohřev teplého jídla je nepotřebujete. Pokud si ovšem chcete ohřát studený pokrm, pak jsou výtečným pomocníkem.


Jak jistě tušíte, řeč není o lednicích, ale o mikrovlnných troubách. Jejich test připravili redaktoři časopisu dTest. Mohu jen doporučit, objemově je mikrovlnka naprosto vyhovující a dostačující. Po ohřevu vás upozorní zvukový signál.


Navíc má gril, ale upřímně, pokud máte gril v běžné troubě, tak v mikrovlnce úplně nevyužijete. Jednoduché - vše jde vyčistit bez větší námahy. Stačí otevřít a budeš v obraze. Níže uvidíte projekt ze školního Science fair (školní soutěž, která mládež povzbuzuje ve vědeckých aktivitách) jedné dívky ze Sussexu, jež chodí do základní školy. Ve svém projektu nejprve profiltrovala vodu a rozdělila ji na dvě části.


Moderní vestavná mikrovlnná trouba Gorenje BM171E2XG bodovala v testu publikovaném v prosincovém vydání respektovaného časopisu dTest! Naštěstí nás v tomto ohledu může zachránit mikrovlnná trouba. Otázka ale zní, jak z hromady mikrovlnek, které na trhu najdeme, vybrat tu pravou? Máme pro vás tipy, které vám výběr usnadní.


Bakterie zaručeně zahynou. Okrem rozmrazovania jedál môžete grilovať, piecť alebo variť v pare. K dispozícií je niekoľko preddefinovaných programov a tie najlepšie mikrovlnné rúry sa očistia . Výsledky testů ukazují často jinou skutečnost, než jakou se dozvídáme z reklamy. Toužíte po troubě, ale velikost a dispozice vaší stávající kuchyně vám neumožňuje pořídit si plnohodnotnou pečicí troubu?


Potom by na vaší kuchyňské lince neměla chybět dostatečně prostorná mikrovlnná trouba nebo mini trouba! Test tak svým předplatitelům . Ani mě neminul úkol vybrat tu nejlepší mini troubu. Hodnocení D-Testu najdete zde.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.