Wednesday 31 January 2018

Ramínka bazar

Inzeráty RAMÍNKA šaty - aktuální inzeráty na Sbazar. Prodám zařízení prodejny textilu. Jedná se o tyčový systém, který se připevňuje na zeď.


Celkem cca metrů po dvou řadách, vždy dvě tyče nad sebou. Dále pak kabinkovou tyč do rohu místnosti se závěsy (jeden béžový, druhý s dětským motivem).

Maminky vědí, že Ramínka stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Ramínka k podprsence ozdobné - koukněte na Módní Bazar.


Kvalitní oblečení a značkové kousky, za které vás Módní Peklo nepotrestá. Nabízím k prodeji plastová dětská ramínka. Použití je možné na kalhoty, šaty a podobně. Stav zboží, je zohledněn v ceně.


Má všitou podprsenku,velice kvalitně zpracované košíčky, materiál bavlna.

V případě zájmu pište SZ, komentáře pod inzerátem nekontroluji. BRKÝBL je zpět, v novém, podzimním kabátě. Páté pokračování fashion bazaru se odehraje v Podniku na Bubenské (Praha, nedaleko stanice metra Vltavská), kde se budou moct milovnice a milovníci recymódy vyřádit již 5. Růžové pruhované body na ramínka dobré třeba jako podvlékací na zimu.


Nošené, žmolík od praní. Vzhledem k provedeným opravám snížená cena. Postupně budu doplňovat jak je budu opravovat :-) Ku. Na ramínkách korálky, cena Kč, v Brně možné osobní předání.


BÍLÁ PODPRSENKA NEXT DD PUSH-UP NEXT PŘÍJEMNÝ HEBKÝ MATERIÁL , KOŠÍČEK S PUSH-UP EFEKTEM, RAMÍNKA PEVNÁ S REGULACÍ CENA 12- Kč Simona G. Olomouc ODPOVĚDĚT NA INZERÁT doposud žádný zájemce 22. I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. Nakupte levně Dámské dlouhé šaty bílé na ramínka se zárukou.


Dámský elastický černý top na tenká ramínka. Výborný pod taneční oblečení nebo samotný pro pole dance, atd. Použitá ramínka pérování vidlic neohnutá starší typ s pouzdry (ne s ložiskami). Zadní rozeta speciál 54 .

Studio Hrdinů pořádá již druhý vánoční bazar ve foyer. Oproti loňskému roku, kdy se převážně daly odkoupit kostýmy a roztodivné předměty z našeho fundusu, letošní nabídka bude rozšířena o ramínka s parádními kousky z šatníků našich spolupracovníků. Můžete se těšit na šaty věnované herečkami Terezou Hofovou,.


Pokud by měl někdo navíc dvě ramínka …duo carb. Stačejí mě klidně jenom samotné ramínka bez té upevňovací základny. Nejsou zobrazeny kontaktní informace, neboť inzerát již není aktivní. V bazarové kategorii Hlásiče, swingery, stojany je ještě.


VRSTVA RAMÍNKA STĚRAČE SKODA OCTAVIA III zánovní za bezkonkurenční cenu se zárukou dnů na vyzkoušení. Rozhoupáme ramínka ve vašich skříních! Podnik na Bubenské, kousek od Strossu nebo metra Vltavská. DIY módní dílny, kde můžeš uplatnit svůj . Svatební ramínka , - 1Kč: prodám ramínka pro ženicha i nevěstu.


Stojací věšák na ramínka jako dekorace do dětských pokojíčků. Jako dárek dětských dřevěných ramínek. Dětský dřevěný stojan na ramínka na dětský bazar (mlada boleslav).

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.