Tuesday 30 January 2018

Lednice beko no frost

Beko sleva s iBOD kartou. Nulová zóna: Celou řadu potravin je pro zachování čerstvosti vhodné skladovat při teplotě kolem bodu mrazu. Aktivní modré světlo: Světlo s modrou barvou zajišťuje . Technologie NeoFrost je dokonalou variantou No Frost chlazení. Má dva (v chladničkách Side-by-side tři) nezávislé výparníky a ventilátory v jednom zařízení. Udržuje optimální vlhkost vzduchu v chladničce a nízkou vlhkost v mrazničce, čímž vám pomáhá prodloužit dobu skladování vašich potravin.


Nabízí až 2x rychlejší . All Around Cooling, True No Frost s. Beznámrazová lednice Total No Frost v en. Na cenové srovnání se podívejte zde. BEKO RCSA270K20W Vaše známka: 1 (Perfektní) ( 1). Mrazák, i když je umístěn ve spodní části spotřebiče, je prostorný a jeho prostor je rozdělen zásuvkami.


Varianty lednice s mrazákem vespod jsou ideální zejména v případě, že se . Vám poradí ako vyberať Chladničky. V testu proto najdete parametry jak pro lednici, tak pro mrazák. V našem testu nenajdete americké ani monoklimatické lednice , protože by nebylo možné je objektivně srovnat s kombinovaným provedením. Pravidelně aktualizované tipy na doporučené lednice v jednotlivých kategoriích. Jistě oceníte také elektronické ovládání prostřednictvím displeje na dveřích, antibakteriální těsnění a madla, nerezový držák lahví nebo odolné skleněné police.


Chladnička je vybavena technologii zajišťující mikroklima, které prodlužuje trvanlivost a čerstvost potravin, vylepšeným NoFrost systémem a užitečnou FastFreeze funkcí. Vybavena antibakteriální ochranou, možností otočení . Kombinovaná lednice s mrazničkou v nerezovém provedení. S přidáním antimikrobiálních látek nejen těsnění zůstává bez mikroorganismů, ale vytváří antibakteriální bariéru chránící vnitřek chladničky od nežádoucích mikroorganismů.


Active Dual Cooling systéModerní chladící NO FROST technologie, která poskytuje ideální úroveň vlhkosti a teploty a zajišťuje ty nejlepší podmínky . I mrazničky můžou být samoodmrazovací s funkcí No Frost. Nešetří pak jen váš čas, ale i kapsu. Díky tomu, že se v prostoru mrazničky nevytvoří ledová vrstva, mají nižší spotřebu energie,“ říká Slobodan Vukša ze společnosti Gorenje. Jak je na tom vaše lednice , musíte ještě stále odmrazovat, nebo ne? Záruka plná roky od prodeje.


Nejnižší cena na srovnávačích od 11. Jedná se o CZ distribuci nikoliv jak u některých eshopů podceněné zahraniční distribuce! Možnost dopravy do 30km vlast.


Klasikou těchto lednic je funkce No Frost , která brání vzniku námrazy, u některých se pak setkáváme se systémem Active Duel Cooling. A to všechno při zachování přijatelných cen. Volně stojící kombinované lednice. Chladnička disponuje technologií NoFrost díky které nebude vznikat námraza. Porovnání cen kombinovane lednice beko s no frost , srovnání cen kombinovane lednice beko s no frost na portálu HLEDEJCENY.


Snížená jakost, naražený levý horní roh ( nebude nic vidět jelikož jde o vestavbu ) Originál obal. Vestavná kombinovaná chladnička s antibakteriální ochranou. Objem chladničky: 1l. Počet zásuvek chladničky: 1.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.