Wednesday 24 January 2018

Křeslo halabala

Odstín dřeva i potahovou látku si vyberte tak, aby ideálně ladily s Vaším interiérem. Legendární křeslo Halabala 2zlaté. Modernista uvedl do výroby nově repliku křesla H 27 které považujeme za jeden z nejpovedenějších návrhů architekta Jindřicha Halabaly.


Dřevěné bočnice křesla jsou elegantně a poměrně komplikovaně tvarované, atraktivní nadčasový vzhled ještě umocňuje dřevěný detail mezi opěrákem a sedákem, který dodává . Zachovalé křeslo s velkými ohýbanými područkami.

Nálezový stav vhodný na přečalounění. Pokud se inzerát zobrazuje, je nabídka stále aktuální. Křeslo je pevné bez napadení červotočem.


Zboží je možné zaslat na dobírku po celé ČR, balné zdarma. Pevná a neprosezená křesla. Velice zachovalý stav s nepoškozeným původním čalouněním.


Dřevěná kostra je ve 1 stavu, lakování područek není nijak poničené.

Není třeba renovovat, lze ihned použí. Kč , Přerov kusy stejnych starých křesel , návrh J. Halabala, atypicky model , plus stolek pavouk - křesla v původním. S výběrem vám rádi pomůžeme. Vnitřní materiál bude zcela nový.


Na výběr pružinová kostra, studená pěna. Немає даних про цю сторінку. Provozujeme internetovou galerii s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. U popelnic sněžilo na neobvyklé křeslo … Přes výsměch sousedů (Hahahá, tuhle jsme přesně čtyři takové vyhazovali do kontejneru!) jsem ho dotáhla domů a potvrdilo se, že to je legendární kousek od Jindřicha Halabaly.


V zájmu zachování kulturního dědictví lidstva doufám, že soused se mýlil a vyhodil . Polohovací křeslo Halabala H-70. Kompletně zrenovované křeslo od návrháře Jindřicha Halabaly. Modelové označení H-vyrobeno v UP závodech.


Materiál ohýbaný masivní dub, leštěno ručně šelakovou politurou. Potažené textilií té nejvyšší kvality od Rakouského výrobce BACKHAUSEN .

Středobodem většiny českých obývacích pokojů je televize. Proč by to ale nemohla být dvě stylově předělaná křesla od Jindřicha Halabaly ? Podívejte se, jak jsme ze starých křesel na odpis udělali nové hvězdy pokoje. Bývalé Spojené uměleckoprůmyslové závody vyráběly kusy nábytku, které jsou ceněné . Prodej a restaurování starožitností. Realizujeme renovace starožitností, historického a retro nábytku, obrazů, rámů, hodin, řezby, čalounění původní technikou, zlacení, výplety. Jednou v zimě jsem šla kolem popelnic a tam stálo staré křeslo.


Bylo shnilé a zasněžené, ale mně padlo do oka a měla jsem pocit, že ho znám. Ano, bylo to ikonické křeslo Jindřicha Halabaly vzor H- 269. Rychle jsem běžela zpátky ven a ten starý a bezcenný vrak i .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.