Wednesday 31 January 2018

Barmanská sada

Barový set vyrobený z nerezové oceli s měděným povrchem. Téměř profesionálním barmanem se stanete díky 5-dílné barmanské sadě značky Cilio. V sadě naleznete koktejlový šejkr, míchátko na koktejly, kleště na le sítko a odměrku. Všechny díly sady jsou vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli. Ať už jste profesionální barman, který hledá novou barmanskou sadu, nebo jen nadšenec, který rád experimentuje s koktejlovými recepty, jsme si jisti, že si z naší nabídky barmanských sad vyberete.


Můžete si vybrat z velkého spektra barmanských tašek a kufrů, díky kterým získáte mnoho stylového vybavení najednou. Namíchat lahodný a osvěžující koktejl, to není jen záležitost přísa takové mixování je i určitým malým obřadem. Hledat vhodnou nádobu a další náčiní může být zbytečným zdržením, se sadou na přípravu koktejlů a dalších míchaných nápojů jste připraveni ihned!


Cilio sada pro barmany z leštěného nerezu. Vše potřebné na osvědčené recepty i experimenty. Barmanská sada James - XD Design. Dostupnost: Skladem 80- Kč vč. Stylový shaker vyroben z nerezové oceli slouží k míchání a ochlazení nápoje.


Promichá ingredience tak, aby měl koktejl či míchaný nápoj . Olomouc, cena 5Kč, od blazejskenamesti na Sbazar. SAGAFORM Bar Drinkset – koktejlová sada. Jeden z nejoblíbenějších doplňků barmanů také známý jako drátěný strainer. Slouží jako sítko do shakeru či míchací sklenice pro oddělení ledu od tekutiny.


Prohlédněte si cenové nabídky na XD Design barmanská sada James od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Cena za kus, 58Kč, 71Kč. Sada barmanská nerez 1ks. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně.


Vložit dostupné množství (bal.) Koupit on-line Nahradit. Shaker, chladič na láhev vína či šampaňského, kbelík a leště na led. Optimální pro každého barmana – začátečníka. Popis a parametre produktu. Takmer profesionálnym barmanom sa stanete vďaka 5-dielnej barmanskej sade značky Cilio.


V sade nájdete koktejlový šejker, miešadlo na koktaily, kliešte na ľa sitko a odmerku. Všetky diely sady sú vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele. Ohodnoťte tento produkt. Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitní doplňky ke stol.


Ostatní: žertovné předměty. Předpokládaná expedice: v úterý. Prodejní jednotka : ks .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.